reklama
A
agacynda
Gość
Dobranoc Bzibziok !
Kropcia a gdzie oglądasz? Ja jeszcze nie oglądałam tego filmu a bardzo bym chciała...
Kropcia a gdzie oglądasz? Ja jeszcze nie oglądałam tego filmu a bardzo bym chciała...
Czarni
matka wariatka :D
Jestem :-) legam już w łóżku i oglądam tv coś mnie mąż tu zaczepia ale jakoś mi libido spadło :-/ ciekawe czemu...
Już prawie poszłam, a benjamina battona oglądałam ze dwa lata temu ale niestety chyba za bardzo się na ten film nastawiłam i się zawiodłam, ale może Wam się spodoba.
I jak Kropka Ci się podoba broszurka?? Bo ja się sporo dowiedziałam, a pamiętam jak źle byłam nastawiona do NPR w trakcie nauk przedmałżeńskich...ufff...ale wtedy byłam zła, że na siłe chcą nam to przemycić
I jak Kropka Ci się podoba broszurka?? Bo ja się sporo dowiedziałam, a pamiętam jak źle byłam nastawiona do NPR w trakcie nauk przedmałżeńskich...ufff...ale wtedy byłam zła, że na siłe chcą nam to przemycić
Dobry wieczór dziewczyny.
Ja zakupiłam parę rzeczy do mieszkania znaczy farby heheh ale juz tapeta do Oliwki pokoju także ybrana. I wielkimi krokami zbliżamy się do swojego.
Mnie cycuchy bolą, czasami takie skurcze podbrzusza, i na sex mam straszna ochotę
...Ale z tego względu, że mala nie chciala odstąpić miejsca swojemu tacie spię dzisiaj ze swoim dzieckiem
.
A Wy jakie tematy zaręczyny...ehh fajne wspomnienia.
Ja zakupiłam parę rzeczy do mieszkania znaczy farby heheh ale juz tapeta do Oliwki pokoju także ybrana. I wielkimi krokami zbliżamy się do swojego.
Mnie cycuchy bolą, czasami takie skurcze podbrzusza, i na sex mam straszna ochotę
A Wy jakie tematy zaręczyny...ehh fajne wspomnienia.
Jest taka strona fimmio się nazywa, tam można oglądać bardzo dużo filmów online i się nie muli, jeden ból to, że jakoś po 40 min przymusowa jest przerwa czasowa w oglądaniu i potem film dalej leci 
Wiecie co sobie pomyślałam? Żeby utworzyć w naszym wątku podwątek typu staraczki zafasolkowane, to taki przykład nazwy, oczywiście wymyślimy coś lepszego. Chodzi mi o to żeby nasze grono już z brzuszkami spotykało się na tym wątku, oczywiscie to nie przeszkadza,żeby udzielać się na wątku typu grudnioweczki, stycznióweczki etc. Po prostu taki sobie podwąteczek dla naszych dziewczyneczek z brzucholami
Co wy na to? Każdy wątek listopadowy, czy grudniowy ma dużo takich podwątków i tak mi wpadł pomysł do głowy i wiecie co, można by było osobny wątek założyć z @ listą, albo wklejać w tym nowym dla naszych zaciążonych. przynajmniej by szukać nie trzeba było??? Ja póki co sprawdze czy da się to założyć??? Co wy na to?
Wiecie co sobie pomyślałam? Żeby utworzyć w naszym wątku podwątek typu staraczki zafasolkowane, to taki przykład nazwy, oczywiście wymyślimy coś lepszego. Chodzi mi o to żeby nasze grono już z brzuszkami spotykało się na tym wątku, oczywiscie to nie przeszkadza,żeby udzielać się na wątku typu grudnioweczki, stycznióweczki etc. Po prostu taki sobie podwąteczek dla naszych dziewczyneczek z brzucholami
A
agacynda
Gość
Basia Ty tu mów do mnie bo każda po kolei chce spać iść... albo wiesz co... może idź na przytulanki to coś Ci wyjdzie z tego. Zaraz jakieś mantry będę śpiewać, żeby Ci się udało :*
Anke super, że już takie rzeczy za Tobą, będzie z górki i niedługo zawiatacie na swoim. :-) A jak Ci się Twój mąż oświadczył?
Kropka super pomysł. Zobaczę sobie dzisiaj tą stronkę.
Anke super, że już takie rzeczy za Tobą, będzie z górki i niedługo zawiatacie na swoim. :-) A jak Ci się Twój mąż oświadczył?
Kropka super pomysł. Zobaczę sobie dzisiaj tą stronkę.
Nie da się, moderator raczej tylko może zakładać głowne wątki, więc jest tylko jedna opcja założyć po prostu nowy wątek, np o tytule Spełnione zaciążone staraczki od stycznia 2012 - tam napisze o co chodzi, tzn, że wątek jest przeznaczony tylko dla dziewczyn z wątku Staranka od stycznia 2012, a liste @ zostawimy na starymw wątku, bo przecież na nowym ciągle by ktoś ja zmienioną wklejał, więc tak głupio żeby tam się tak często pojawiała i mieszała razem z zaciążonymi...
Co wy na to? Może to odczaruje naszą liste, bo przecież ten wątek nie może być ciągle pusty
Co wy na to? Może to odczaruje naszą liste, bo przecież ten wątek nie może być ciągle pusty

reklama
Kropka bardzo fajny pomysł masz.
Agacynda oto nasza historia
Jak studiowaliśmy w Olsztynie to zamieszkaliśmy razem. Po roku ze sobą Paweł jak byłam na zajęciach zrobił kolacje, wszędzie rozpalił świeczki. I jak wróciłam wziął mnie w ramiona i mówił, że chciałby być ze mną do końca życia. Coś w tym stylu, pamiętam, że bardzo pięknie to powiedział podejrzewam, że ćwiczył chyba...heheh...Dokładnie nie umiem powiedzieć tych słów, i założył mi pierścionek na palec i później szampan, kolacja i spacer. Super ten wieczór był. I w pierwszy dzień świąt bożego narodzenia przyjechał z bukietem kwiatów i zapytał się o moją rękę moich rodziców.
Agacynda oto nasza historia
Jak studiowaliśmy w Olsztynie to zamieszkaliśmy razem. Po roku ze sobą Paweł jak byłam na zajęciach zrobił kolacje, wszędzie rozpalił świeczki. I jak wróciłam wziął mnie w ramiona i mówił, że chciałby być ze mną do końca życia. Coś w tym stylu, pamiętam, że bardzo pięknie to powiedział podejrzewam, że ćwiczył chyba...heheh...Dokładnie nie umiem powiedzieć tych słów, i założył mi pierścionek na palec i później szampan, kolacja i spacer. Super ten wieczór był. I w pierwszy dzień świąt bożego narodzenia przyjechał z bukietem kwiatów i zapytał się o moją rękę moich rodziców.