reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Staranka od stycznia 2012.

Grzanka bardzo ładne buciki. Dokładnie na jeden raz. Ja tak samo jak kupowałam to tylko je miałam w dniu ślubu i leżą. A w ogóle jak mogę dać C radę to rozchodź. Bo jak ja kupiłam i pochodziłam trochę i takie się wydawały takie bardzo wygodne a później tak nogi bolały, że tylko myślałam o oczepinach żeby zdjąć te buty.

reklama
Grzanka fajne butki :) Ja też na początku myślałam, że muszą być białe w sumie do śluu, ale teraz już wiem, że będe kupować w kolorze nude i rajstopy bęe miała opalone, a nie białe. Butki kupie lepsze, bo boję się że mnie obetrą jak będe hulać na weselichu, ale plus jest taki, że później je jeszcze założe nie raz do dżinów, sukienek itp :) Ja to sobie tak wymyśliłam :) wszytko się zapowiada, że weselicho będzie jednak w terminie, bo dzidziol nie chce przyjść do nas. Staramy się do końca sierpnia i jak się nie uda to przestajemy, bo już nie będzie się dalo nic z weselichem zrobić i kasa przepadnie z zadaków :/ No chyba, że jak na złość zajde w sierpniu, to też przepadnie... no ale taki termin na zaciążenie maksymalny daliśmy sobie, no a jak do tego czasu nie zajde to będe musiała od was sobie pójść :(

Jak nie zajde do sierpnia, to zaprzestaje staranek, no bo wesela nie będzie dało rady już przełożyć, więc już nie będę staraczką...

Przyszły mi teściory z allegro te kardioline, fajne płytkowe, po 3, 50 chyba były to się opłacało. siknęłam na jednego sobie by sprawdzić czy działa, no działa haha jedna krecha jak byk, widziałam, że ten test miał ochote mi wykrzyczeć: No nie gap się tak i tak nie zobaczysz II krechy :p

A Aga o której miała odebrać wyniki bety?

Grzanka ładne buciki ;-)
Ja sobie pomyślałam, że do ślubu będę szła w balerinkach :-) a cooo.. i tak suknie będę sama szyć z własnego projektu, więc mogę sobie przedłużyć tak żeby butów nie było widać a napewno będzie wygodniej :-)

Kropka i myślisz, że my Ciebie puścimy? :-D

reklama
A to moja koleżanka w wielkanoc sie dowiedziala ze mamusia zostanie
1,5 roku sie starali nawet sie nie badali nic a nic po prostu sie starali brala dupahston czy jak sie to tam pisze i nie zadzialal na nia kochali sie pozniej w dni plodne mierzyla tempke nic nie dało rady nie zaszla w ciaze a w marcu kupili butelke wina mieli szum w głowach kochali sie na szybko i coś ją tknęło w wielkanoc testa zrobić, zostawila go w szawce w łazience mężowi uszykowała śniadanie i znowu ją tkęno żeby kuknąć testa i zobaczyła 2 KRECHY cziaicie baze...
po prostu wino szybki seks i fasoleczka .. :D

Do góry