reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Staranka od stycznia 2012.

Bzibziokologia:)
1. (M.) mianownik - Kto? Co? - Bzibziok
2. (D.) dopełniacz - Kogo? Czego? (Czyj?) - Bzibzioka
3. (C.) celownik - Komu? Czemu? - Bzibzioku ;) no dobra... Bzibziokowi
4. (B.) biernik - Kogo? Co? - Bzibzioka
5. (N.) narzędnik - Kim? Czym? - Bzibziokiem
6. (Ms.) miejscownik - O kim? O czym? - Bzibzioku
7. (W) wołacz - (O!) - Bzibzioku:)

No dobra... widać, że jeszcze dużo lepiej mi w główkę nie jest ;-)
Piękne to było dzięki, to mnie rozśmieszyłaś:):)

reklama
to ja nie wiem jak wczoraj w południe był owulacyjny pozytywny, potem o 17tej już ten słabszy to jak przytulanko było około 21 godz. to może coś z tego będzie co myślicie?
a plemniczki silne bo nie trenowane były od niedzieli, a coraz mnie jajniki kują cały dzień dzisiaj możliwe że obydwa pracują bo ja jestem na clo więc może większa produkcja? a z ciekawości zmierzyłam teraz tępkę i mam 37,4 wiem że ta sie nie liczy ale wysoka bardzo... dziś rano byłam bardzo zmęczona i niewyspana zwyczajnie osłabiona może dlatego była taka niska?

a ty bzibziok masz na wykresie że bierzesz castagum a to nie jest ten lek którego po owulacji się już nie bierze bo może być poronny? gdzieś tak czytałam ale nie jestem pewna tylko pytam

Dzisiaj mi szybciej internet działa, to szybciej odpisuję, ale jeżeli faktycznie wczoraj był ten pozytywny to wszystko w jak najlepszym kierunku.:):)

Najpierw było Mania bo nazwisko mam na M. czyli M.Ania a potem jakoś mój były facet przerobił to na Mynia... nie wiem czemu ale mówił Mynia myni mini ma:) Jak zakładałam tu profil 3 lata temu byłam z nim i tak się nazwałam. Teraz już nikt tak na mnie nie mówi:) Tylko Wy:tak:

Mynia za mało figlarne do odmieniania:)

no to rozumiem, mój bzibziok, też tak z zaszłości mi zostało.
Ale jajniki mnie coś kłują uparcie i tak sobie myślę, że jak mam dostać @ to już bym chciała, bo jak mi się znowu w przód przesunie, i za miesiąc też to centralnie mi na rejs @ wypadnie:/
A ja chyba jakoś przestaje wierzyć w to że może nie przyjść...

no to rozumiem, mój bzibziok, też tak z zaszłości mi zostało.
Ale jajniki mnie coś kłują uparcie i tak sobie myślę, że jak mam dostać @ to już bym chciała, bo jak mi się znowu w przód przesunie, i za miesiąc też to centralnie mi na rejs @ wypadnie:/
A ja chyba jakoś przestaje wierzyć w to że może nie przyjść...

No jeszcze pewnie z 5 dni musisz poczekać żeby się wyjaśniło... a może nie przyjdzie. Ale ja zawsze wolę też się nie nastawiać bo objawy to wiadomo, że jak się chce być w ciąży to na 10 dni przed @ będzie się miało prawie wszystkie:)
A zawsze Cię kuje jajnik?

Ale Bzibzioku:) "żeby coś się zdarzyło, żeby mogło się zdarzyć, trzeba marzyć" jak mawiał mój ukochany poeta

Ostatnia edycja:
1. (M.) mianownik - Kto? Co? - Mynia
2. (D.) dopełniacz - Kogo? Czego? (Czyj?) - Myni
3. (C.) celownik - Komu? Czemu? - Myniowi:p
4. (B.) biernik - Kogo? Co? - Myni
5. (N.) narzędnik - Kim? Czym? - Myniem
6. (Ms.) miejscownik - O kim? O czym? - Myniu
7. (W) wołacz - (O!) - Mynia

W sumie to nie wiem, kiedyś jak mnie coś tak kuło to nawet na to nie zwracałam uwagi dopiero jak się nad tym zaczęłam zastanawiać, to zauważam różne rzeczy.
Tak jak mówisz, jak się człowiek nastawi to wszystko czuje, kiedyś jak mnie coś lekko zakuło w brzuchu to to kompletnie zlewałam, a teraz każdy najmniejszy ból, śluz....i wszystko inne analizuje. Może nie potrzebnie.

reklama
jak ja was nadrobie!!???:szok:
ale bede miec napiety wieczor hehe

mialam bardzo zabiegany dzien
ale obiecuje wieczorne nadrobienie
do pozniej ;-)

Do góry