reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Staranka od stycznia 2012.

I dlatego ze moj gin daleko i prywatnie to nie wiem czy umawiac sie na wizyte juz teraz czy zaczekac jeszcze kilka dni? Mam maly tez problem bo nie mialam okreslonej grupy krwi ani moj mąz a to chyba dosyc wazne :(i nie wiem co robic bo bym chciala zrobic gqupe krwi z resztą badan bo to tez w innym miescie :(

reklama
ineska nie mów mu poczekaj na umowę :-)

No wlasnie bym poczekala i nie bylo by stresu gdyby ta umowa szybciej síe skączyla,a tu prawie 2 miesiące jeszcze,jak mi sie zazną jakies objawy to wspolpracownicy i dyrektorka sie skapują i podkablujć i droga zamknieta. A prezes jes ok i gdyby sie udalo pogadac to moze śzansa by byla,tym bardziej ze mam prace siedzącą lekką i jakby wszystko bylo ok to moge i do 8 mies.pracowac

Mynia wiem, że dni płodne bo obserwuję śluz. i tak jak wcześniej pisałam długie cykle mam bo po anty krążkach mi się z miesiąca na miesiąc wydłużaja o 5-6 dni...

Sailor
dzisiaj je wzięłam bo w zasadzie mnie coś naszło dziwnego. chyba chęć wydania pieniędzy...

Aaaaa to nie pamiętałam o tych Twoich krążkach Agacynda :) Lekarz jutro wszystko Ci powie. ogólnie to powiem Ci, że mi testy nie wychodzą nigdy. Tzn do tej pory tylko z allegro robiłam, chyba jutro kupię te apteczne:)

I dlatego ze moj gin daleko i prywatnie to nie wiem czy umawiac sie na wizyte juz teraz czy zaczekac jeszcze kilka dni? Mam maly tez problem bo nie mialam okreslonej grupy krwi ani moj mąz a to chyba dosyc wazne :(i nie wiem co robic bo bym chciala zrobic gqupe krwi z resztą badan bo to tez w innym miescie :(

kochana grupa krwi jest bardzo ważna
umów się na wizytę ,al międzyczasie zrób badanie i z winkiem do lekarza

Dziewczyny zaczyna mnie boleć jajnik w taki sposób jak mnie zawsze boli kilka dni przed owulacją... no zobaczymy, albo owu albo @. Wolałabym żeby to nie była @ nie tylko ze względu na staranka ale też ze względu na to, że to ograniczy nasze przytulanki...

Odwlekalam to okreslanie grupy do ostatecznoci bo sie strasznie boje pobierania krwi:baffled:
A mam zawod analityk med.i uczyli mnie kiedys krew pobierac ale jak pomysle ze ja mam dac swoją zylke to robi mi sie ciemno przed oczami, niesamowite :confused:

reklama
No jutro mi napewno powie z tym, że mam problem. Gdyż chodzę z mamą do jednego ginekologa i się dzisiaj dowiedziałam, że mama jutro ma wizytę 15 minut po mnie :|
ja kupiłam te LH w aptece... 5 testów 28 złotych.

Do góry