reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Staranka od stycznia 2012.

Bzibziok - mi też nigdy kreska z testu owulacyjnego nie wyszła o takim samym natężeniu co ta kontrolna więc do tej pory uważałam że skoro kreseczka testo jest ciut jaśniejsza to jest to zdecydowany powód do przytulanek :)

reklama
Mój teść obecnie prowadzi badania kliniczne i twierdzi że z takim wynikiem już bym nie została zakwalifikowana do takich badań bo jest to oznaka ciąży, heh... na razie nie dowierzam i się nie nakręcam. Ma mi dać test który oferowany jest kobietom poddawanym badaniom klinicznym bo sprawdzić czy nie są w ciąży, ale ten test można wykonać dopiero po 8 dniach od spodziewanej miesiączki, więc jeszcze co najmniej 4 dni czekania.

Puszko powtórz pojutrze betę albo poczekaj kilka dni i zrób sikańca :-)
Bzibzioku a w zeszłym cyklu kiedy Ci wyszedł owulacyjny pozytyw?

Puszka normy labolatoryjne nie kłamią, raz na 100 jest możliwość błędu. Zrób za 2 dni jeszcze raz. Zobaczysz czy rośnie, a jutro spróbuj siknąć, beta do 10 tygodnia rośnie w trybie błyskawicy :)

Ciągnie mnie troszke prawy jajnik, aż na noge przechodzi, a jestem przekonana, że owulka z lewego była, ostatnie 2 cykle przy monitoringu była z prawego i jego też czułam, w ogóle to z prawego mam częściej niż z lewego. Jestem jakaś rozkojarzona dzisiaj. Kurde nalałam sobie do kubka wody do kwiatków i znowu mnie trzepie, ale dzisiaj tylko wieczorem, pewnie po solarze. Obym się tylko nie zaziębiła :/

Sailor_Moon - myślisz, że pojutrze już się coś zmieni ? teraz jak już beta jest powyżej normy a @ wciaż brak, znając mnie co chwila będę latać do łazienki i sprawdzać, czy przypadkiem nie dostała @ :p

Puszka wydaje mi się, że to nie jest sytuacja do zmartwień. Poczekaj troszkę i powtórz :-) A wygląda na to, że możemy trzymać kciuki za Ciebie i tylko formalne potwierdzenie Twojej ciaży :-)

poprzednio mi wyszedł 16 dc.
Ale teraz ten wykres jest jakiś rozbrykany więc ciężko coś z niego wywnioskować.

Bzibzioczku i u mnie jakoś szybko idzie jak widzisz. :tak: może nam się uda razem zafasolkować w tym miesiącu

Puszko chyba,że znajdziesz test czułość ok 10

reklama
Hej dziewczyny! wróciłam z bety z wynikiem 4,46 a norma która obok mojego wyniku jest zapisana wynosi od 0 do 3. mój teść który pracował kilka lat w laboratorium twierdzi, że to sam początek ciąży. Sama nie wiem co o tym myśleć. W zasadzie to dopiero 2 tydzień od owulacji i 4 od ostatniej miesiączki. Ja wy uważacie ? jest coś na rzeczy ?

kochana Gratuluje :)

Do góry