Bzibziok - mi też nigdy kreska z testu owulacyjnego nie wyszła o takim samym natężeniu co ta kontrolna więc do tej pory uważałam że skoro kreseczka testo jest ciut jaśniejsza to jest to zdecydowany powód do przytulanek 
reklama
Mój teść obecnie prowadzi badania kliniczne i twierdzi że z takim wynikiem już bym nie została zakwalifikowana do takich badań bo jest to oznaka ciąży, heh... na razie nie dowierzam i się nie nakręcam. Ma mi dać test który oferowany jest kobietom poddawanym badaniom klinicznym bo sprawdzić czy nie są w ciąży, ale ten test można wykonać dopiero po 8 dniach od spodziewanej miesiączki, więc jeszcze co najmniej 4 dni czekania.
Sailor_Moon
Czekamy na Ciebie fasolko
Puszko powtórz pojutrze betę albo poczekaj kilka dni i zrób sikańca :-)
Bzibzioku a w zeszłym cyklu kiedy Ci wyszedł owulacyjny pozytyw?
Bzibzioku a w zeszłym cyklu kiedy Ci wyszedł owulacyjny pozytyw?
Puszka normy labolatoryjne nie kłamią, raz na 100 jest możliwość błędu. Zrób za 2 dni jeszcze raz. Zobaczysz czy rośnie, a jutro spróbuj siknąć, beta do 10 tygodnia rośnie w trybie błyskawicy
Ciągnie mnie troszke prawy jajnik, aż na noge przechodzi, a jestem przekonana, że owulka z lewego była, ostatnie 2 cykle przy monitoringu była z prawego i jego też czułam, w ogóle to z prawego mam częściej niż z lewego. Jestem jakaś rozkojarzona dzisiaj. Kurde nalałam sobie do kubka wody do kwiatków i znowu mnie trzepie, ale dzisiaj tylko wieczorem, pewnie po solarze. Obym się tylko nie zaziębiła :/
Ciągnie mnie troszke prawy jajnik, aż na noge przechodzi, a jestem przekonana, że owulka z lewego była, ostatnie 2 cykle przy monitoringu była z prawego i jego też czułam, w ogóle to z prawego mam częściej niż z lewego. Jestem jakaś rozkojarzona dzisiaj. Kurde nalałam sobie do kubka wody do kwiatków i znowu mnie trzepie, ale dzisiaj tylko wieczorem, pewnie po solarze. Obym się tylko nie zaziębiła :/
A
agacynda
Gość
Puszka wydaje mi się, że to nie jest sytuacja do zmartwień. Poczekaj troszkę i powtórz :-) A wygląda na to, że możemy trzymać kciuki za Ciebie i tylko formalne potwierdzenie Twojej ciaży :-)
Sailor_Moon
Puszko w najgorszym wypadku powinnas miec po 48 h od dzisiejszego testu 12
Sailor_Moon
Bzibzioczku i u mnie jakoś szybko idzie jak widzisz.
może nam się uda razem zafasolkować w tym miesiącu
Puszko chyba,że znajdziesz test czułość ok 10

Puszko chyba,że znajdziesz test czułość ok 10
reklama
agnieszka116
Mama Dominiki i Antosia;)
Hej dziewczyny! wróciłam z bety z wynikiem 4,46 a norma która obok mojego wyniku jest zapisana wynosi od 0 do 3. mój teść który pracował kilka lat w laboratorium twierdzi, że to sam początek ciąży. Sama nie wiem co o tym myśleć. W zasadzie to dopiero 2 tydzień od owulacji i 4 od ostatniej miesiączki. Ja wy uważacie ? jest coś na rzeczy ?
kochana Gratuluje