reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Staranka od stycznia 2012.

Karola Ty nas tu nie zagaduj.. a cisza bo wszystkie czekają w napięciu, odświeżają stronę - jak już Sailor zauważyła i w ciszy obgryzają paznokcie;) to lepiej niż u Hitchcocka:D

Nie zagaduje :( ... lepiej czymś się zająć bo od czekania można zwariować :)

Kurcze Kropeczko... no może masz rację ... ale to choć z rana siknij :p

reklama
Poza tym mi w tatej ciąży ni hu hu nie wychodziły teśiory przed terminem, nawet w termin nie wyszedł dopiero jakoś 2, 3 a może 4 dni po taże, tocoś mi nie tak . Pewnie po czasie reakcja zaszła jakaś heh

Żanetko ja bede czekac na ranny test, bo bedzie najbardziej wiarygodny. Chcialabym juz teraz wiedziec czy zafasolkowalas ale nie!! Trzymaj sie planu!! :-)

już rozdarłam foliówke więc zaraz sikne, a najwyżej we wtorek 10 tke zrobie z rannego jak coś, w piątek już będe wiedzieć na milion procent bo ide na betke

reklama
Do góry