reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Staranka od stycznia 2012.

Kropka, trzymam kciuki, żeby to nie był fałszywy alarm :) Ja też miałam bladą kreskę, nawet po @. Ale była tam i to jest najważniejsze :)

reklama
kropczeko to ściskam mocno:) i trzymam kciuki za betkę &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
będzie dobrze:)
idę już spać ale po takich emocjach i nowinach chyba zasnę z uśmiechem na twarzy hehe, teraz tez klikam i się uśmiecham do monitora a mój mąż dziwnie na mnie patrzy hehe;)
kolorowych snów!

Musze ściągnąć picasse, bo mój maż ją chyba wywalił, a teraz kreska już lepsza wyschła i bardziej widać, groszek jak to miałaś okres i test Ci wyszedł?

czekam Kropko czekam jestem aż ciekawa chodź mam 5 w domu :D 2 z tamtej 3 z tej :)))
Agacyda ja też czekałam na rano chodz miałąm nadzieje ze dziś zrobi :-D

reklama
Zdj&#281;cie0217-001.jpg

i tak gorzej tak widać jeszcze pokombinuje

Do góry