dobra mąż się kapł, ale powiedział żeby się nie nakręcać, cieszy się ale widze, że się boi żeby było ok. Co jeszcze zajad mi się zrobił i bekam od 3 dni po wszystkim nawet po wodzie, jak pojade do mamy i nie bede jarać, to co ja im powiem kapną się :/ Nie chce nikomu nic mówić póki co no i na panieńskim co ja ściemnie jak coś.... Już mówiłam ani, że mi okre wypada na sobote i ide na krew, bo nie wiem czy bede mogla pić, byłam naprawde pewna, że to tylko formalność i wyjdzie ujemna, a teraz to nie wiem... Pójde w środe, tylko czy nie za wcześnie a jak małpa przyjdzie? Kurde boje się....
reklama
A
agacynda
Gość
Kropcia Ty się niczym nie stresuj ;-) a odrzuciło Cię od fajek?
mgielka2008
Fanka BB :)
kropka gratuluje
to chyba tylko ja zostałam z weteranek ehhh ale nie ważne będzie co ma być ważne ze mam Oliwię
całusy dziewczyny papa
to chyba tylko ja zostałam z weteranek ehhh ale nie ważne będzie co ma być ważne ze mam Oliwię
całusy dziewczyny papa
Czarni
matka wariatka :D
Spokojnie ja wiem teraz masz tysiąc myśli na minutę
Moja dobra rada koniec seksu i nie rób testów o czułości 10 bo te wychodzą praktycznie każdemu kup 25 i poczekaj czy rano czy pojutrze a w dniu spodziewanej to już najbardziej wiarygodny
Moja dobra rada koniec seksu i nie rób testów o czułości 10 bo te wychodzą praktycznie każdemu kup 25 i poczekaj czy rano czy pojutrze a w dniu spodziewanej to już najbardziej wiarygodny
No właśnie nie... Nawet wzdęć nie mam jak w tamtej ciąży, może przyjdzie po terminie @. W tamtej ciąży też mnie ni odrzucało, może w późniejszych tygodniach by mnie odrzuciło. Jeśli faktycznie jestem w ciąży, to dziewczynki kochajcie się codziennie, ja w owulke 3 razy pod rząd dzień po dniu i na to wygląda, ale tfu, tfu by nie zapeszać, że się udało 
No właśnie też tak myśle, że nie bede jechać specjalnie po te 10 tki, tylko kupie w osiedlowej aptece ze dwa jeszcze normalne i sikne z rana we wtorek, a jutro już sobie daruje (mam nadzieje, że wytrzymam) Kurde jutro obdzwonie labolatria w Cz-wie, bo wolałabym zrobić betke w piątek i mieć wynik za pare godzin niż w środe, jeśli mi się uda znaleźć takie labolatorium to dobrze, jak nie to w środe u mnie zrobie, a na tym panienskim bede miala stresa żeby mała nie przylazła, no a w poniedziałek znowu pojde na bete by sprawdzić czy ok. Do gina to dopiero gdzieś za 3, 4 tyg pojde. Dziewczyny to w termin okresu to który tydzień ciąży by był. Ostatnią @ miałam 18 kwietnia
Dziękuje wam za gratulacje, ale to nic pewnego jeszcze ... W pierwszym lepszym kalkulatorze wyszedł mi termin 28 styczeń, drugi 21 styczeń, czarni wrzuć z czego Ty sobie obliczałaś, widziałam to kółko ale ja nie umiem powiększyć go, wiec daj namiar na jakąś strone, to sobie sprawdze z ciekawości
Czarni
Pisze z telefonu to nie dam rady na styczniowkach dałam link do tego kółka. Ale też prościej w kalendarzu liczyć tygodnie od 18 :-)
A
agacynda
Gość
Mgielka a co masz na mysli jesli chodzi o weteranki?
reklama
Czarni
Wychodzi 3i 4 dzień dziś a w środę zacznie sie 4 tydzień :-)