Dzięki Bzibzioku, dzięki Czarnooka, ja już od 7 nie śpie, ale leże w skarpetkach i puchowym szlafroku pod kołdrą, bo jak tylko wyszłam z ,łóżka, to zaczełam dygotać... mierzyłam temperature 37.00. Jak się zbiore Z łóżka, to pójde do apteki, póki co ide wstawić parówki na śniadanko 
reklama
agnieszka116
Mama Dominiki i Antosia;)
hej dziewczyny
wczoraj wieczorem tak mnie zaczął bolec jajnik i nie wiem dlaczego bo na owu to na pewno nie, ponieważ dopiero dzisiaj mi się ta zasrana @ skończyła
ja dzisiaj idę po wynik Tsh mam nadzieje ze jest ok
Kropka na pewno będą II trzymam kciuki
wczoraj wieczorem tak mnie zaczął bolec jajnik i nie wiem dlaczego bo na owu to na pewno nie, ponieważ dopiero dzisiaj mi się ta zasrana @ skończyła
ja dzisiaj idę po wynik Tsh mam nadzieje ze jest ok
Kropka na pewno będą II trzymam kciuki
Ja tsh robiłam z 7 miechów temu i miałam 2,36- przy maxie 3,5
potem jeszcze ft3 i ft4 i antyciała przeciwtarczycowe, bo mój gin powiedział, że tsh może być ok ft3 i ft4 też dobre, a może być zapalenie tarczycy dlatego jeszcze zlecił antyciała
NIe, no nie ma znaczenia przecież nie może wzrosnąć wyżej niż na prawdę jest, chyba że jest jakiś uszkodzony.
Sprawdzałam jako dziecko czasami na siłę chciałam nie iść do szkoły i jak długo bym termometru nie trzymała, to jak nie byłam chora to nic z tego, nie dało się go oszukać, chyba że nacierając lub pod światłem lampki
To były czasy
Sprawdzałam jako dziecko czasami na siłę chciałam nie iść do szkoły i jak długo bym termometru nie trzymała, to jak nie byłam chora to nic z tego, nie dało się go oszukać, chyba że nacierając lub pod światłem lampki
To były czasy
K
krolewnazmarcepana
Gość
dziewczyny słyszałyście keidyś o teście chmurkowym hahahah
własnie przeczytałam o tym na innym forum

własnie przeczytałam o tym na innym forum
Sailor_Moon
Czekamy na Ciebie fasolko
Dziewczyny korzystam z programu, który sam wykrywa owulkę i wg niego była ona 10 maja...a serduszkowanie było 9 i 11. Myślicie,że jest szansa mimo,że w owulkę nie było serduszkowania?
Dziewczyny korzystam z programu, który sam wykrywa owulkę i wg niego była ona 10 maja...a serduszkowanie było 9 i 11. Myślicie,że jest szansa mimo,że w owulkę nie było serduszkowania?
Jasne,że tak
reklama