reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Staranka od stycznia 2012.

Dzięki Bzibzioku, dzięki Czarnooka, ja już od 7 nie śpie, ale leże w skarpetkach i puchowym szlafroku pod kołdrą, bo jak tylko wyszłam z ,łóżka, to zaczełam dygotać... mierzyłam temperature 37.00. Jak się zbiore Z łóżka, to pójde do apteki, póki co ide wstawić parówki na śniadanko :)

reklama
hej dziewczyny
wczoraj wieczorem tak mnie zaczął bolec jajnik i nie wiem dlaczego bo na owu to na pewno nie, ponieważ dopiero dzisiaj mi się ta zasrana @ skończyła
ja dzisiaj idę po wynik Tsh mam nadzieje ze jest ok

Kropka na pewno będą II trzymam kciuki

Dziewczyny jeśli np trzyma się termomentr długo, to to nie ma wpływu na to, że cały czas będzie rosła temperetura? Nabije ile trzeba i przestanie wzrastać jak nawet dłużej się potrzyma?

Ja tsh robiłam z 7 miechów temu i miałam 2,36- przy maxie 3,5 :) potem jeszcze ft3 i ft4 i antyciała przeciwtarczycowe, bo mój gin powiedział, że tsh może być ok ft3 i ft4 też dobre, a może być zapalenie tarczycy dlatego jeszcze zlecił antyciała

NIe, no nie ma znaczenia przecież nie może wzrosnąć wyżej niż na prawdę jest, chyba że jest jakiś uszkodzony.
Sprawdzałam jako dziecko czasami na siłę chciałam nie iść do szkoły i jak długo bym termometru nie trzymała, to jak nie byłam chora to nic z tego, nie dało się go oszukać, chyba że nacierając lub pod światłem lampki:)
To były czasy

dziewczyny słyszałyście keidyś o teście chmurkowym hahahah :D
własnie przeczytałam o tym na innym forum :D:D

Dziewczyny korzystam z programu, który sam wykrywa owulkę i wg niego była ona 10 maja...a serduszkowanie było 9 i 11. Myślicie,że jest szansa mimo,że w owulkę nie było serduszkowania?

Pod pachą 37, a w pochwie 37,2. Troche pewnie jest zawyżona, bo nie mierzyłam po przebudzeniu. Trzeba się ruszyć z łóżka,jakoś sceptycznie jestem nastawiona do tej całej sytuacji :/

reklama
Do góry