reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Staranka od stycznia 2012.

Jaki to jest test chmurkowy hahhaha ?

kurcze nie wiem ocb ale przeczytałam, ze sika sie do pojemniczka poranny mocz i potem wstawia do zamrażarki na pół godziny, jak wyjdzie biały osad u góry to jest ciąża a jak na dole i w środku to nie ma hahaha :D czego to baby nie wymyślą :D

reklama
krolewno padlam...:-D ale chyba lepszy taki niz gotowanie siuskow z kapustą
kropeczko powiedz mi kochana od kiedy piersi dają Ci się we znaki? i zmiana humoru?

królewno moim zdaniem chyba nie....bo hormonki są za małeby je zobaczyc ot tak w moczu...:-D

Już 2 dzien mam uczucię ciągnięcia w podbrzuszu z tym,że dzisiaj mniej...

Sailor mnie tak wczoraj ciągnęło i lewy jajnik mnie kuł,najbardziej wieczorem, aż się dziwiłam bo na owulację to już raczej za późno szczególnie, że już sucho się zrobiło. No i zasnąć nie mogłam przewracałam sie z boku na bok, a zazwyczaj zasypiam na sam widok poduszki haha:)

Chyba tak nie zobaczycie.... wrażliwe piersi miałam od samej owulki czyli 17 dc cylu, od 22 dc zaczął się ból sutków, a teraz sutki bolą mniej za to piersi bolą, 17 dc bardzo bolal jajnik, a 19 w poniedziałek, kuło mnie i ciągnęło na noge i od 18-19 miałam skurcze macicy jak na @ i potem przeszło, teraz raz na czas mnie zaćmi ale to tak delikatnie

reklama
Do góry