reklama
K
krolewnazmarcepana
Gość
Ale się porobiło... kurde teraz to tylko modlić się żeby tak nie było, że w sobote @ przylezie, dużo takich przypadków, wiecie co od jakoś połowy tamtego cyklu zaczełam brać wit b2 plus E i C i kwas foliowy, teraz te witaminy już wczoraj nie wzięłam. Chyba nie zaszkodzi? Mam toche wyrzuty sumienia, bo nie byłam zbyt miła dla Ineski, ale jak ja to przeczytałam co ona pisze, że 4 dni siedzi w domu z krwawieniem to aż mnie zatrzęsło, normalnie ugryzlaby się w język...
Kropka nie martw sie nic, zrób jeszcze test rano, albo idź po prostu na bete, na pewno wyjdzie jak masz 2 dni do spodziewanej!!
nie przejmuj sie, dla mnie to tez dziwnie ze tyle czekała... co innego jakby nie wiedziała ze jest w ciąży ale wiedziała.. ja to z każdą głupotą na komórke do mojego lekarza dzwoniłam i w sumie dzięki temu moje dziecko nie urodziło sie jako wcześniak, w ciąży nie ma żartów, lepiej iść i żeby lekarz powiedział ze wszystko ok niz nie iść a potem ryczeć ze ciąża stracona... ;/;/
Sailor_Moon
Czekamy na Ciebie fasolko
Kropeczko nie dziwie Ci się,że byłas zła na ineskę,że nie pojechała do lekarza z krwawieniem... ten co przeszedł wie co to znaczy 

K
krolewnazmarcepana
Gość
wiecie co zaczynam myśleć ze w zeszłym cyklu w ogóle nie miałam owulacji... był niby śluz płodny i testy owu pozytywne, ale nie było skoku temperatury i testy cały czas takie same testowa i kontrolna równe
a w tym cyklu mam normalna temperature, nie waha sie o kilka stopni, no i ten test dzisiaj jest na prawde pozytywny, bardzo gruba ta krecha
Sailor: weszłam sobie na lin ten co masz w sygnaturze 'My cycle' i wpisałam tam ze mam cykl 24 dni no i by sie zgadzało, bo dzisiaj test pozytywny i ze za 2 dni owulacja tam wyszło, ciekawe czy lekarz to potwierdzi ;p
a w tym cyklu mam normalna temperature, nie waha sie o kilka stopni, no i ten test dzisiaj jest na prawde pozytywny, bardzo gruba ta krecha
Sailor: weszłam sobie na lin ten co masz w sygnaturze 'My cycle' i wpisałam tam ze mam cykl 24 dni no i by sie zgadzało, bo dzisiaj test pozytywny i ze za 2 dni owulacja tam wyszło, ciekawe czy lekarz to potwierdzi ;p
Sailor_Moon
Czekamy na Ciebie fasolko
królewno własnie dlatego lubię tam ustawiac te cykle mozna sobie skorygować własnie i mniej więcej zobaczyc co akurat powinno się dziać.

K
krolewnazmarcepana
Gość
no fajne fajne, widziałam to juz wczesniej ale nie wiedziełam co wpisywać, a dzis tak wpisałam i nawet by mi sie to zgadzało
okaże sie w środe ;p
dodałabym sobie do sygnatury ale juz mam tyle ze az za duzo
mmmmm gotuje sobie własnie grochówke <slinkaleci> to ostatnio moje ulubione danie ;d
ide uspać małą i zrobić sobie jakieś sniadanie ;d
okaże sie w środe ;p
dodałabym sobie do sygnatury ale juz mam tyle ze az za duzo
mmmmm gotuje sobie własnie grochówke <slinkaleci> to ostatnio moje ulubione danie ;d
ide uspać małą i zrobić sobie jakieś sniadanie ;d
A
agacynda
Gość
No no Kropka :-) cudownie!! Gratuluje Kochana :-) niesamowicie sie ciesze ze wychodzi druga krecha :-)
teraz już chyba lepiej widać, ale i tak na żywo lepiej
Dziękuje dziewczyny za wsparcie i dobre słowa
zobaczymy jak to będzie, teścior leży, jutro z rana na betke zapierniczam
dam znać jak wyniki a teraz spadam, bo bałagan to mam niezły
reklama