reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Staranka od stycznia 2012.

Dzięki Bzibziok ;-) Właśnie też już znalazłam listę ;-) to będziemy razem testować ;-) wolę wpisać późniejszą datę @ niż się później stresować, że się nie pojawia...

reklama
Ja nie wiem czy będę testować 24, bo 25 lecę na Sardynię jak nie dostanę tam do poniedziałku to chyba dopiero wtedy zatestuje, ale jakoś mam wrażenie że przyjdzie jeszcze przed moim wylotem bo miałam ciut wcześniej owulację.

Kropka gratulacje :))

trzymam kciuki za następne testujące &&
ja właśnie wróciłam z miasta i byłam po ten nieszczęsny wynik i chyba jest dobrze
THS 3 generacji (nie wiem o co w tym chodzi z ta generacją )
wynik 1,276 norma 0,55- 4,78

Agnieszka to jest piękny wynik :D
Lanija trzymam kciuki
Mynia miłego i przede wszystkim owocnego pobytu :)

Mnie poza coraz częstrzym uczuciem mokrych majtoch i bólu cyców, nic nie dolega, zaczełam sprzątać i nawet cieplej mi się zrobiło. U mnie dzisiaj obiad po amerykańsku frytki z kurczakiem z rożna, ale zamiast coli sok pomarańczowy. Nie namarne chyba wpierniczałam paste rybną z grzankami (tak sobie wymyśliłam) a potem draże kokosowe, dzisja już za to nie mam smaka, tylko głodna się zrobiłam. O ile beta jutro wyjdzie, to będzie koło setki jak na 4 tydzień, oby...

Agatko teraz Twoja kolej prekursorki tego wątku muszą być w ciąży jedna po drugiej :p Trzymam kciuki

Kochane czytam sobie was...

Agacynda rzymam kciuki Bzibziok również &&&&&&&&&&&&&&&&&& śle fluidki...
No no kropeczka ciekawe co tam dalej sie wykluje z testu ?:)
Czarni szukaj gina i nie czekaj...

A ja dzisiaj sobie siedze w domku, mąż na popołudniówkę pojechał, dzisiaj zawieźliśmy suknie do czyszczenia, kupiliśmy obrązczki suknia i obrączki 30.05 do odbioru :)
kupiliśmy mi staniczek miseczka C :D
wczoraj delikatne nitki śluzu miałam podbrązowione...
A
obiecywałam zdjęcie pierwszego USG wrzucić no to hoop :D

DSC_0258.jpg

Oj Kropka chciałabym pójść Waszym śladem. Zobaczymy co z tego wyjdzie. Póki co boli mnie jajnik lewy ten na którym był pęcherzyk. Ale wg gina nie pęknie... więc... okaże się jak to ze mną będzie.

Z moim A postanowiliśmy zamieszkać razem na okres moich wakacji... Czyli od przyszłego tygodnia do października ;-)

Grzanka fajne zdjęcie tylko ja nic nie widzę, bo się nie znam hihi

hej dziewczyny
Kropko nie bede mówić a nie mówiłam :-D bo mówiłam znam te objawy dlatego mi idelanie pasowały do CIebie :))
grzanka super zdjecie :) gina szukam inie czekam ale to nie jest takie łatwe jak sie wydaje....
Agatko bedziesz następna :***

reklama
Do góry