reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Staranka od stycznia 2012.

reklama
Grzako nie musi:) ja dostałam go na wyrgulowanie cyklu:) ale dają go też m.in na podtrzymanie ciąży jak są jakieś problemy. Jeśli u Ciebie wszystko ok to nie ma co się faszerować niepotrzebnie:)
Anke nic się nie stanie:) najwyżej pomoże zagnieździć się fasolce. To masz progesteron wiec jak odstawisz to i tak w ciąży sama go produkujesz:)

Hej dziewczyny
kurcze luknijcie na wykres, dziś ostatni dzień clo wziełam, a wróciłam z przedszkola to mnie bolą jajniki okrutnie i dużo mleczno-wodnistego śluzu , przeciez to nie mozliwe zeby owu była tak wczesnie! cholera mnie zaraz weźmie dziewczyny! to nie do pomyślenia! mąż będzie piątek sobota niedziela , a jak owu będzie wcześniej to mnie kurwica strzeli nie to ze sie staram ale ja sie staram z wspomagaczem więc jak tak to ma wyglądać to nie będe sie faszerować odstawiam wszystko i w dupie to mam,
Jeny coś mi się nic nie udaje!

Pati jeśli nie plamisz, nie boli Cię krzyż i nie rwie w brzuchu to wszytsko jest ok i ani dhupaston ani luteina nie jest Ci potrzebna :) Zazwyczaj dzieje się tak jeżeli kobieta ma za mało progesteronu. Ja chyba sobie oznacze poziom progesteronu ze względu na tamto poronienie. Dziewczyny nie wiecie czy teraz moge sobie zrobić badano 26 dc jest? Wydaje mi się, że tak, bo normalnie to jest faza lutealna i to chyba w tej fazie oznacza się poziom tego hormonu? Czy się mylę? Oj siedze teraz i pokłuma mnie prawy jajniczek, a z lewego była owulka... ciekawe czemu prawy mnie kuje i pulsuje tak jakby troche, kurde jutro dopiero ok 13 bede miała wynik tejj bety

A co do zajścia dziewczyny, to na maxa odpuściłam w tym cyklu cały weekend majowy coś robiłąm, ato mgr ato to a to siamto, to miał być ostatni cykl satrań... a tu jak dobrze pójdzie to weselicho trzeba beddzie przełożyć :-D Jak dobrze pódzie, bo wiecie w duchu to się ciesze, ale wiem, że może róznie być dlatego nie kłade sobie zbytnio do głowy po 12 tygodniu może zaczne się oswajać ze swoim maluchem :)

hej kobietki jak tam... jakieś nowe wieści...

Grzaneczko- śliczne foto :)

Kropka...gratulację....nie wymyślaj sobie teraz żadnych reakcji chemicznych :)

reklama
Hej dziewczyny
kurcze luknijcie na wykres, dziś ostatni dzień clo wziełam, a wróciłam z przedszkola to mnie bolą jajniki okrutnie i dużo mleczno-wodnistego śluzu , przeciez to nie mozliwe zeby owu była tak wczesnie! cholera mnie zaraz weźmie dziewczyny! to nie do pomyślenia! mąż będzie piątek sobota niedziela , a jak owu będzie wcześniej to mnie kurwica strzeli nie to ze sie staram ale ja sie staram z wspomagaczem więc jak tak to ma wyglądać to nie będe sie faszerować odstawiam wszystko i w dupie to mam,
Jeny coś mi się nic nie udaje!

mgiełko nie denerwuj się kochana... ja mam tak jak Ty i wiem co to znaczy :) starasz się i nic...pewnie jak nas kur... trafi i walniemy to wszystko to odrazu będzie dzidzi :p

Do góry