grzanka90
Kochaj i żyj ! :-)
a kiedy lekarz może przypisać duphaston, jezeli ciąża nie jest zagrożona i jest wszystko ok to nie musi mi czegoś takiego podawać tak?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
Hej dziewczyny
kurcze luknijcie na wykres, dziś ostatni dzień clo wziełam, a wróciłam z przedszkola to mnie bolą jajniki okrutnie i dużo mleczno-wodnistego śluzu , przeciez to nie mozliwe zeby owu była tak wczesnie! cholera mnie zaraz weźmie dziewczyny! to nie do pomyślenia! mąż będzie piątek sobota niedziela , a jak owu będzie wcześniej to mnie kurwica strzeli nie to ze sie staram ale ja sie staram z wspomagaczem więc jak tak to ma wyglądać to nie będe sie faszerować odstawiam wszystko i w dupie to mam,
Jeny coś mi się nic nie udaje!