reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Staranka od stycznia 2012.

hee mój maż jest normalnie debeściak
dzisiaj przy obiedzie zadał mi pytanie "kochanie a kiedy Ty masz owulację?"
myślałam ze się obiadem zakrztuszę tak mi się śmiać chciało

reklama
ja mam nadzieje że mi się owulka nie przesunęła
jajnik boli (prawy)i jakoś tak wilgotno się robi cholera jasna i jakaś taka ochota na przytulanki
owulację powinnam mieć dopiero w 17/18dc ,a dzisiaj dopiero 9dc
a czy to możliwe żebym miała bóle owulacyjne 8 dni przed

Ostatnia edycja:
niech każda następna na liście zmienia się na czerwono, po kolei a co :)

mnie dziś dopiero lekko kłuje lewy jajnik, wcześniej nic a nic..i też się zastanawiam o co chodzi..tempka znów w górę, śluzu brak..

Sailor, Ty pisałas że jestes na ovufriend? jak tam Ci wyznaczyli owulację? Mi nie wykryli :( jak to się dzieje?

ehh u mnie dalej okresu nie ma:/ nie mam pojecia co sie dzieje. test negatywny jak nic jedna kreska i nic wiecej a @ nie chce przyjsc masakra.

Czarnooka trzeba być dobrej myśli ,jak powiedziałam ginekologowi że test wyszedł mi pozytywnie po 2 dniach od terminu @ to zrobił duże oczy i powiedział ze szybko
nie którym kobietom poziom hcg rośnie wolniej
do puki nie ma @ to nic nie jest jeszcze stracone

Dziewczyny martwię się o Ineske mam nadzieje że nie stało się nic złego

reklama
Sihaya, jak pierwszy dzien w pracy? Mam nadzieje ze poza dwoma spiewakami operowymi nikt wiecej nie dal se we znaki. Pierwszedni zawsze ciezkie, trzeba sie przestawic. Ja pamietam jak zaczynalam prace po studiach to nie moglam tych 8 godzin w miejscu usiedziec.
Dziewczyny ja wczoraj mialam takie bialko jaja, ze az sie S. smial:) Wlozyl palce wiadomo gdzie i wyjal i mi pokazuje, rozciagnal palce chyba na 20 cm. I sie smieje:) Wy tez macie az tak? Ja az tak to pierwszy raz w zyciu.

Agnieszka miejmy nadzieje, ze z Ineska ok. Pozytywne nastawienie wiele daje

Do góry