reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Staranka od stycznia 2012.

reklama
No straszna cisza...
Ja właśnie uprasowałam całą szafę koszul mojego męża i aż mnie teraz plecy bolą więc idę wziąć ciepłą kąpiel.

Dziewczyny od rozstania z moim byłym minęło 10 miesięcy... i wszyscy wspólni znajomi mówią mu żeby dał sobie spokój ale jak to mi dzisiaj napisał w sms "chcę się wygadać w sprawach bierzących, są pewnie rzeczy, które zrozumiałem dopiero teraz i o tym chcę mówić" ... guuuush... powiedziałam mu, że się wprowadzam do mojego A... chyba muszę sobie załatwić pierścionek który jest moją fałszywką zaręczynową...

Hej

Kropeczka serdeczne gratulacje

Ineska mam nadzieję, że plamienia są nie groźne i z dzieckiem wszystko ok

Dziewczyny ja ledwo żyję, pogoda mnie dobija i jeszcze stres związany z pracą. Chociaż Fifi ładnie chodzi już do przedszkola. Idzie mu stała 6 i gorączkuje co drugi dzień i czasem zdarzy się jeszcze kaszelek ale póki co ze zdrowiem jest Ok.

Podczytuje ale już odpisywać każdej nie mam siły. Zmykam do łóżka. Tulam Was mocno :*

hej dziewczyny nie mialam na nic dziś czasu u mnie osłabiło się nie ma juz takiego sluzu ufff moze owulka nadejdzie w wekend, kurcze wiecie co, mój mąż jak wiedzą stare bywalczynie jest wojskowym i dziś patrzyłam na jego zdjęcia w mundurze i zrobiło mi się gorąco wilgotno i wogóle ohhh... to chyba pozytywne jak tak sie robie na mysl o męzu prawie 5letnim,

a poza tym to martwie się o Ineskę , ja zrobiłam jak ona czyli źle.... niby byłam u lekarza dostałam luteinę ale jak się zaczeło krwawienie to czekałam idiotka jedna i potem poszło wszystko a pojechałam do szpitala jak jużleciała ze mnie krew tak ze na kozetce zostały kałurze po badaniu usg pochwowym, moje wredne zaniedbanie myslałam tępo ze to sie cofnie ze to nie mozliwe przeciez ciąze z Olą miałam ksiązkową.... tu bach i jeszcze bylismy daleko od domu... ja to juz nie umiem z tym zyc na 15 sierpnia miałam miec termin im blizej tym gorzej całuski dla was papa

Kropka moje objawy to burza hormonów jestem tak nerwowa i bojowo nastwiona ze bym wszystkich pozabijała :/ mam takie nerwy grrr takie wojny prowadze z mężem i w ogóle nie hamuje języka palne coś głupiego to zobacze...

reklama
dobra to ja trochę zmienię nastrój z tego smętnego...
powiedzcie mi czy miewacie tak, że po owulacji się coś z cerą dzieje??Bo u mnie to zazwyczaj coś jednego lub dwa wyskakuje, na dzień lub dwa przed @. A w tym cyklu już prawie w każdej części buzi coś mam. Myślałam naiwnie, że moje kłopoty trądzikowe się już jakiś czas temu skończyły, a tu taka nie fajna niespodzianka.

Do góry