reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Staranka od stycznia 2012.

Bzibziok mnie zawsze wywala... już szału dostaję, bo jak brałam hormony to nie było żadnego problemu... a teraz na plecach, dekolcie i na papce... yhss..

reklama
No właśnie Agacynda, ja jak brałam hormony to też było super. No a teraz 20 dc żeby takie rzeczy mi się działy??No i właśnie się zastanawiam, czy Wy też tak miewacie???

No ja miewam, miewam... nawet dzisiaj jak rano wstałam to mam pod okien taką czerwoną plamę jakby mnie komar upitolił...

hej czarni jak tam byŁaś już u gina??
mam nadzieję ze z ineską wszystko ok, ale to milczenie to myśle ,zę dlatego,ze jeszcze jest w szpitalu:no: oby wszystko ok...
kropka wstawiaj drugiego testa:-) tak sie cieszę!!!
u mnie oczekiwanie na owul. jak na razie okres trwa juz 8 dzień i jakos nie chce się skonczyć.. jestm już po lampce winka na rozluznienie,dzisiaj miałam bardzo ciężki dzień, nogi mnie strasznie bolą

Dziewczyny ja tak samo mam. W tym cyklu to wywalilo mnie wyjatkowo. Jak bralam tabletki to miala twarz gladka jak pupa niemowlaka a teraz wygladam ja muchomor.

Bylam dzis u fryzjera zeby poprawic sobie humor ze nie wyszlo i tak zaczelam z moja fryz rozmawiac a ona mowi, ze jej tez nie wyszedl test, pozniej przez 2 miesiace normlanie dostawa @ i jaka byla zaskoczona, kiedy okazalo sie ze jest w ciąży...
No i zastanawiam sie czy jak mialam spoznienie 2 dni, i caly czas nawalaja mnie jajniki, piersi mam jak skaly to moze jednak cos... tylko ze jednak spadla mi trohe tem przed wystapieniem @ ... juz nie wiem... test i tak najwczesniej moge zrobic po @

Ja już dzisiaj wstawiłam II testa, jest pare stron wcześniej :) Jutro jak tylko beta wyjdzie pozytywnie, to też ją zeskanuje i wstawie :) No kurcze co z tą Ineską?

Basia uwierz mi, że jeśłi jestm w ciąży to mnie też to czeka, w tamtej ciąży to chłop się raz wyprowadzał i spał w aucie, miałam taki kryzys, że myślałam, że go zabije a potem siebie, wszytsko wyolbrzymiałam, pletłam co mi ślina na język przyniesie :eek: Masakra

Ineska odezwij się!!! Z góry przepraszam, że byłam taka oschła i w sumie nieprzyjemna, ale zdziwłam się troche, że w tych czasach dorosła kobieta aż tak jest niezorientowana w sprawach ciąży mimo, że w niej jeszcze nie była.

Aguś nie wiem jak wyznaczyło samo wyskoczyło co prawda z przerywana linią ale jest. A masz ustawione w opcjach,że ma Ci samo wyznaczyć?? Tam trzyba i szyjke i sluz bo wtedy nie wyznaczy...

Inesko 3mamy kciuki za Ciebie. Pamietaj,że zawsze na Ciebie czekamy cokolwiek by się nie działo.

Agnieszko super wynik to masz jedno zmartwienie mniej tylko nie szukaj teraz ineggo !! :tak:

No to widzę że będziemy tak samo hor monalnie przechodziły ciążę o pikole już sie boję
U lekarza nie byłam prawdopodobnie pójdę w czwartek ale jak dodzwonie sie do gin do której chce chodzić zobaczę co ona powie jeżeli powie idź to pójdę a jak nie to odczekam do wizyty u niej ciążę potwierdzona mam i to najważniejsze a reszta sie ułoży

Kropuś Kropeczko kroptusiu moja aaaaaaaaaa jak ja się cieszę :-D i gratuluję przeogromnie ;-)

Czarni a Ty moja kochana zahormoniona nerwusko ;-) kiedy wybierasz się na normalną wizytę?

A ja mam niespodziankę. Pisałam że trzeci synek, dwa tygodnie temu usłyszałam że jednak córeczka, nie wierzyłam no jak niby a dziś się potwierdziło, dziewczynka jak się patrzy. Bracia skaczą z radości.

reklama
UUUUUUU Anetko świetnie!! Córa jak marzenie :-) Gratuluję !

Basia zostaw męża :-) dzięki niemu ten cud prawie 7 tygodniowy, który masz w sobie :*

Do góry