reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Staranka od stycznia 2012.

Agatko sama sie przekonasz że to nie takie łatwe nagle trafia cię taki nerw że byś nawrzuca,la wszystko co ci przyjdzie na myśl a po chwili zaczynasz sie śmiać potem przychodzą wyrzuty i zaczynasz płakać potem śmiać sie że płakałas i tak w kółko
Syneczki widziałam na fb gratuluję cieszę sie bardzo jak będzie imie

reklama
Anetko jak też widziałam na FB i napisałam gratki :D Wspaniała nowina :)

Nooo a u mnie jak coś to powinien chłopak być, bo sex rano w owulke i 2 dni dlej też, a wcześniejszy pełne 2 dni przed no i chiński horoskop też na chłopaczka wskazuje :) Ja nie mam czegoś takiego w sumie, że chciałabym córe czy syna... Synuś za to jest mamuni przylepek :D

Witajcie Kochane .
mysłałam że wpadę i wpiszę coś w końcu do moich obserwacji ale @ nadal nie mam. zero objawów jakichkolwiek. masakra co ja już przekwitam?^^^:-D:-D:-D:-D no i wesele będę miała pozamiatane.
Kropeczko Kochana cieszę się razem z Tobą :)

hej, ja wpadłam wpisac tempke ;p ogólnie chyba dobrze ze kupiłam ten termometr z dwoma miejscami po przecinku bo widze teraz ze u mnie nie ma jakiś wielkich różnić jak narazie
troche żałuje ze nie umówiłam się na poniedziałek do lekarza ale juz trudno, poczekam do jutra ;p
pewnie przytulanki będą dzis na wszelki wypadek i zobaczymy co jutro powie lekarz :D

Cześć dziewczynki. Ja właśnie wróciłam z betki.Wynik ok 13. Wyjade z domu o 12 30 :) Właśnie zjadłam śniadanko. 2 frankfurterki z musztardą i kromką świeżego wiejskiego chleba :) no i kawka lura :/

witajcie, ja jak zwykle w pracy od 8 rano. Kawka wcale nie lura!!do tego serek wiejski i świeża bułeczka:)
Mi temperatura skacze jak szalona Obserwacja cyklu - enpr.pl cały ten cykl jakiś rozbrykany. W poprzednim już mnie piersi bolały, a teraz mi kompletnie nic nie dolega. Może dlatego, że się nad tym aż tak nie zastanawiam, tylko bardziej nad planowaniem przedwakacyjny.

a ja jeszcze do dziewczyn które prowadzą cykl na ovufriend, mi tam wykryło owulacje ale nie wiem na jakiej podstawie :p chyba po prostu ta kreseczka pojawiła się w samym środku gdzie wychodziły mi testy owu pozytywne
ja tam uważam ze owulacji nie było w tamtym cyklu bo temperatura nie poszła w góre..

Ja zaczynam za to podejrzewać,że u mnie do owulki nie doszło przez tą chorobę...tempka spada na łeb zaznaczyłam,że zaburzona bo kaszel mnie męczy ale nie wiem czy osłabienie może być powodem obnizonej tempki...chyba muszę przestać się łudzić i zacząć myślec o następnym cyklu...:no:
A jak na ovufriend wpisałam dzisiejszą tempkę to mi cofnęło zaznaczenie owulacji...załamka...

reklama
Czarni Marcelinka Wiktoria, oba imiona wybrane przez braci.

Kropeczko ja tam nie wierzę w te konkretne dni za każdym razem plemnikowałam się bez przerwy cały tydzień i efekt dwóch synów i córka a taktyka taka sama.

Do góry