reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Staranka od stycznia 2012.

Jezuuu dziewczyny umre... Jak wróciła o 8 to jeszcze się położyłam, bo mi zimno bylo, no i obudziłam się i jest mi tak niedobrze, jak pomyśle o tych frankfurterkach to chce mi sie żygać. Bulgota mi coś w brzuchu. Kurde chyba mi zaszkodziły.. Dzwoniłam do męża ale on mówi że się dobrze czuje.Normalnie ryczeć mi się chce bo miałam jechać na uczelnie i nie pojade, bo az mi słabo, miety musze zaparzyc i troche wezme kropli żoładkowych bo przecież umre:shocked2:

reklama
Kropeczko poleż i wypij miętę lub kropelki może przejdzie chyba że to hcg Ci szybko rośnie :-)

Dałam cykl do interpretacji owulki raczej nie było jak jutro temp nie skoczy to cykl stracony przez chorobe. Trudno czekam więc na @ bo watpie żeby tempka skoczyła jeszcze.

reklama
A u mnie 9 dni przed spodziewaną małpą i już mi cycochy wywaliło i brzuch boli... sutki uwrażliwione. cudnie... :-) bardzo się cieszę :|

Do góry