reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staranka od stycznia 2012.

reklama
Tylko oni tak trochę inaczej patrzą. Bo pod kontem żeby nie zaciążyć. U mnie stwierdzili,że jezeli bym się nie starała to powinnam się zabezpieczać bo nie wiadomo czy ta owulka by czasem nie wyskoczyła a tempki trzeba traktowac jako zaburzone...

OOO, Myniu widzę że sobie wydłużyłaś cykl:) wygląda fajnie tak bym to zostawiła, bo jak go dzielisz na pół to się obraz zaburza:)
A Silor robiła testy prawie równo ze mną i nam razem owulacja wypadała mniej więcej według testów

Tak Bzibzioku, wcześniej go sobie tak tylko na chwilę podzieliłam, dla lepszej orientacji czy te objawy obecne wypadają mniej więcej w tym czasie, w którym wypadałyby gdybym dostała tej poprzedniej
@ w terminie. No i wypadają. Ale już wróciłam do właściwego obrazu:)

I pod spodem w komentarzu opisałam dokładnie zaburzenia bo nie chciało mi się w każdy dzień z osobna wchodzić i wpisywać tego samego...

reklama
Do góry