reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Staranka od stycznia 2012.

Bzibzioku kawałek zobaczyłam :p hihi
Głównie oglądałam inne kawałki:)
W Geteborgu znowu aż ta dużo zwiedzania nie ma. Co trzeba pozwiedzałam jak byłam pierwszy raz dwa tygodnie. Tak to sobie tylko spacerowaliśmy i staraliśmy się o dzidzię :) W porcie posiedzieliśmy chwilę wczoraj bo była całkiem ładna pogoda...
Kupiłam kolego S. polską wódkę na lotnisku :)
Śmiać mi się chciało, bo rozcieńczać ją musieli ale im smakowała :) A najbardziej chciało mi się śmiać jak nie umieli wymówić nazwy bo kupiłam im żołądkową gorzką:) hihi
Sailorka ja też nie ufam testom bo robiłam od czwartku do poniedziałku i żaden nie wyszedł:p Więc mam nadzieję, że nie wyszły źle :p

reklama
mnie na szczescie nie dopoadły nie przyjemne skutki początkowej ciąży ale ja z Oliwią też nic nie miałam teraz jestem bardziej senna i przymulona ale ogólnie jest bardzo dobrze

No bo popatrzyłam na wykres Myni, a tam seks rano, w dzień i wieczorem:) więc zaczęłam sie zastanawiać czy w ogóle wychodziła z łóżka:)

No i bardzo dobrze, chwali się bo co Ci niby przyjdzie z zobaczenia kilku kościołów:)
To było takie zadziorne pytanie:)

Myniu zwiedzałaś ale wnętrze budynku :p owu mi wychodziły tylko ok 11 rano nie z 1 moczu nie wiem czemu więc nie wiem czy traktować je jak miarodajne

A wieczorem Sailor Ci wychodziły bledsze te kreski??
Ja robię tylko wieczorem koło 18-20 zawsze
Nigdy nie sprawdzałam tak wcześnie.

reklama
Hej kobietki co tam u Was dziś,... ja właśnie w pracy a że mam dziś szkolenie to mogłam do Was zaglądnąć :)

Ineska się odezwała bo nie doczytałam jeszcze ?????

Do góry