reklama
Sailor_Moon
Czekamy na Ciebie fasolko
U mnie bez grudek ale całą wkładkę miałam mokrą co w tym cyklu zdazyło mi sie tylko 1 dzien dziwne to
lanjaa
Aga mama Julii
A wiecie co jest najlepsze, ze śluzu mam bardzo mało. Wczoraj myślałam ze @ przyszła bo zaczęłam brudzić ale przez noc nic się nie rozkręciło więc test zrobiłam.
lanjaa
Aga mama Julii
Jakby któraś chciała oeparol wiesiołek to chętnie oddam, wyślę pocztą (nie chce kasy), bo zużyłam tylko jeden listek a teraz już niepotrzebny. To bym musiała i tak wyrzucić za jakiś czas.
grzanka90
Kochaj i żyj ! :-)
Czarni jak Ty sobie radzisz z problemami porannymi ?
mnie nadal mdli .... jak ja juz bym chciala sie dobrze czuć...
mnie nadal mdli .... jak ja juz bym chciala sie dobrze czuć...
A
agacynda
Gość
Lanjaa gratulacje!!!!!!!!!!!!!! Wstawiaj zdjecie testu!
A
agacynda
Gość
Grzanka ja slyszalam kiedys ze na poranne mdlosci dziala szklanka wody z cytryna w lozku na spokojnie przed wstaniem.
mgielka2008
Fanka BB :)
Lanja gratulacje hip hip hurra, teraz tylko zdrówka i spokoju
Grzanka przykre że tak ci źle, może pomyśl o zwolnieniu?
Mi w pracy doszły nowe obowiązki,
wczoraj zastanawiałam się czy kupić testy owu i stwerdziłam że szkoda mi kasy co miesiąc wydaje na testy owu ciążowe, wizyte u gina a mamy teraz większe wydatki , poza tym mąż będzie w piątek do niedzieli jak wtedy się nie uda to trudno nic na to nie poradzę
Grzanka przykre że tak ci źle, może pomyśl o zwolnieniu?
Mi w pracy doszły nowe obowiązki,
wczoraj zastanawiałam się czy kupić testy owu i stwerdziłam że szkoda mi kasy co miesiąc wydaje na testy owu ciążowe, wizyte u gina a mamy teraz większe wydatki , poza tym mąż będzie w piątek do niedzieli jak wtedy się nie uda to trudno nic na to nie poradzę
reklama
Sailor_Moon
Czekamy na Ciebie fasolko
Omawiałam mój wykres z nauczycielem npru mówiłam mu,że byłam chora dalej mam kaszel i nawet katar troche wrócił powiedział,że mój wykres cały wykres należałby zaznaczyc jako zakłócony bo objawy jakie dalej mam mogą świadczyć o osłabieniu tzn ta niska temp...i tak naprawde nie wiadomo czy owulka była bo mogła być ehhh