reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staranka od stycznia 2012.

reklama
KKochane moje pomocy od rana mam mdłości wymioty teraz jestem w pracy czyje sie jak mokry ręcznik żeby brzydko siebie nie nazywać....
jak mi źle.....
oj nie ma to jak kac po wodzie mineralnej....
nie daje rady,....

kochana na to nie ma sposobu, ja też to przeżywałam ja do tego maiłam cały czas taką gule w gardle i ryczałam cały czas przez bite 3 miesiące
eh ... Grzaneczo nawet nie wiesz le ja bym dała żeby tak rzygać jak TY :-D

aha czyli tego wisiołka już w tym cyklu nie brać, zacznę wtedy od nowego mam jednak nadzieje ze nie będzie potrzeby:)

Ostatnia edycja:
ledwo daje sobie rade a tu dwa dni 12h... dobrze ze samochodem juz jezdze i mieszkam z Robertem rano biedulek przybiegł do łazienki nie wiedział jak mi pomóc...
co do wiesiołka to ja go brałam dwa cykle od poczatku @ do końca @ .... i tak myśle czy on coś tam pomógł czy po prostu sie udało :)

ja normalnie jazda w żołądku na maksa... zjadłam troche ale mdli mnie strasznie....
wczopraj o 22 też wymioty bo miałam słodkie przed nosem do tego serek biały z koperkiem i stało sie co sie stało....
ale brzuszek za to przestał boleć...

jak juz w ciszy sobie pomysle zenie czuje sie jak cieżarna to nagle daje takiego czadu....

ale z jeden strony to dobry znak prawda ?bo dziala progesteron tak ??

Ostatnia edycja:
grzanka: no niestety takie uroki ciąży, ja miałam tak przez 3 miesiące, nie mogłam jeść ani pić nawet wody, prawie w szpitalu wylądowałam ;[;[ a te rady o jedzeniu migdałów albo zeby jeść cos zanim sie wstanie z łóżka to bujdy, na mnie nic nie działało trzbea to przeczekac i tyle :)

grzanko skocz do apteki po tabletki imbirowe do ssania :tak:
U mnie tempka już ww ogóle nadziei nie robi spadła na łeb i tak została...czekam tylko na okres żeby zacząć nowy cykl. Jeszcze mam 6 dni brana duphastonu. Moża @ będzie szybciej tak tempka poszła w dół co myslicie dziewczyny?

reklama
Do góry