reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staranka od stycznia 2012.

reklama
Nie widziałam,żeby się odezwała ale wydaje mi się,że chyba nie jest dobrze bo by napisała. Ja po stracie też nie chciałam się odzywać przez jakiś czas,aż mnie Czarni zagadnęła...i powiedziała,że czekacie na wiadomości itd...obym się myliła...

LANJAA GRATULACJE :*

Sailor_Moon dobrze przeczytałam, że bierzesz duphastone, w jakich ilościach i dnaich cyklu jeśli mogę wiedzieć?

Anke zaczynam brać ok 19 dc bo późno mam skok tempki i biorę rano i wieczorem po 1 tab przez 10 dni:tak: dostalam clo na następny cykl od lekarza.

Lania ogromne gratulacje :) Teraz musisz zmienić się na liście :) Ty będziesz miała termin w sumie tak jak i ja :) Coś koło 20 go stycznia 2013

Grzaneczko, mówią, że jak objawy są silne, to znaczy że jest dużo hormonów ciążowych. Bo wiesz jak to jest na początku ciąży organizm walczy z ciążą jak z wrogiem, chce ją zwalczyć, bo traktuje je jak coś obcego. Normalna reakcja autoimmunologiczna, dlatego ciąża musi być zdrowa i silna, żeby dała rade organizmowi :)

Grzanka
a ustąpiły Ci te plamienia tak?

Ja właśnie wstałam... Tzn wstałam o 9 z bólem głowy, więc żeby niczego nie brać, to połóżyłam się dalej spać. No teraz głowa przeszła, ale znowu mam kulke w gardle, bo zjadłam jogurt :/

Sailor_Moon bo mi lekarz kazał brać od 16 do 25 dnia cyklu. Po jednej tabletce ale za tydzień we środę idę na badania.
Chyba u mnie znowu cykl na stracenie idzie jak miałam śluz płodny przytulaliśmy się w niedzielę;) a teraz sucho jest. Także pewnie nic z tego :-(.

Hej dziewczyny! Ja mam chwile przerwy w pracy i zajrzalam

Laanja gratulacje ! :) fajnie ze sie lista czerwieni to jest szansa ze i do mnie moze wreszcie dotrze ;)

U mnie 4 dzien @ i konca nie widac. Zastanawiam sie czy po niej nie isc do gin bo etrasznie wrazliwie ja obchodze. Ciagle mnie jajniki bola na zmine to lewy to prawy i do tego sutki mnie szczypia caly czas. Moze zapytam ja o duphaston czy braczeby jesli sie uda tojajeczko mialo latwiej sie zagniezdzic...

reklama
Do góry