reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staranka od stycznia 2012.

reklama
No to owulke na oko mialas 4 dni wczesniej, czyli Twoja dzidzia bedzie ciut starsza.. ale moment pisalas ze malpe mials miec 19 maja w abeli @ to jak cykl 26 dniowy?

lania ale od 19 kwietnia do 19 maja to jest 30 dni... skoro owulka była pierwszy, drugi, to masz zla date @ wpisana w tabelke :p No ale jesli mowisz, ze 1, 2maj to dzieciaczki nasze są plus minus tzn 2 dni roznicy bedzie :)

Ja utro ide na 2 bete... boje sie zeby dobrze przyrosla no i we wtorek do gina :) A Ty kiedy do gina jak cos sie wybierasz?

Dziewczyny ile po 48 h ma przyrosnac w koncu ta beta, bo juz sie pogubilam?

My dzisiaj na 17 do tesciow i szwagierka ciezarna tez ma tam byc, moja mama i dziadkowie juz wiedzą no i teraz kolej na tesciow i siore meza. Chemy powiedziec, bo teraz duzo imprez zakrapianych sie szykuje, wiec i tak sie kapna, że nie pale i nie pije, a to do mnie nie podobne :p Winkiem nie pogardze :D

Hahaha ciekawa jestem jaka bedzie ich reakacja, podejrzewam, że moze nie pokaza tego po sobie, ale chyba zachwyceni nie beda, nie że w ogole ciąża tylko, że teraz... ale ja im zapowiem, że nie bede im podrzucac dzieciaka tak jak to robi moja szwagierka, teraz beda mieli przegwizdane z jej 2 ka dzieci... :p On mojego wara, nie dam nikomu hahah no chyba ze naprwe bedzie sytuacja podbramkowa, a takie bede się rzadko zdarzac-bede robila wszytsko zeby tak było

lania ale od 19 kwietnia do 19 maja to jest 30 dni... skoro owulka była pierwszy, drugi, to masz zla date @ wpisana w tabelke :p No ale jesli mowisz, ze 1, 2maj to dzieciaczki nasze są plus minus tzn 2 dni roznicy bedzie :)

Ja utro ide na 2 bete... boje sie zeby dobrze przyrosla no i we wtorek do gina :) A Ty kiedy do gina jak cos sie wybierasz?

Ups ponamaczyłam w tabeli, termin @ miałam na 15 maj (już poprawiłam). A cykle mam nieregularne, tak ok.26 dni.

Planuje poczekać z wizytą u gina do 6 tygodnia.

Ja też chciałam czzekać, ale moj gin sie uparl... mysle, ze chce zobaczyc czy ciaza jest w macicy, blizniacza itp, dzwonilam jeszcze raz zaptac o kwas i magnez czy moge dalej brac no i cos wspomnial ze nachwile moze zrobi usg 4d zeby wszytsko obejrzec, bo trzeba chuchać na zimne i ze on nie pozwoli na zadne przeoczenie i wierzy ze bedzie ok :)

Najbardziej przeraza mnie to ze pewnie kaze powtorzyc wszytskie badania tokso, cytomegalowirusa etc... lojjjj tatusia szarpnie po kieszeni :p

Oooo ja czekam na kotlecika z pieczarkami i serem z suróweczką, moj maż kupi dzisiaj obiadek z obiadkow domowych.... zglodnialam juz, a zjadlam dzisiaj tylko jogurt z musli i parowke :/

reklama
cześc kobietki:* melduje się, że żyje. jakoś tak psychicznie troche mi lepiej. chyba troche odpuściłam. może bedzie łatwiej te starania znosic. nie jestem w stanie Was nadrobic ale zauważyłam, że mamy szczęśliwca wsród nas!!! KROPECZKO GRATULACJE!!!!! :-) tak się cieszę!!!!
długo mnie tu nie było i nie wiem czy komuś mam jeszcze pogrtulowac???

bardzo Wam dziewczynki dziękuję za wsparcie. dobrze tu z Wami jest. w tym miesiącu przestałam się już łudzic, że bedzie dzidzia. tak po prostu czuje...

Do góry