reklama
W
ważka
Gość
mówi się o niej wtedy gdy jest na bardzo wczesnym etapie--około 4-5 tygodnia i po prostu nadchodzi @ spóźniła mi się zaledwie tydzień ale bete miałam już podwyższoną. Wiele dziewczyn nawet nie wie że jest w ciąży, po prostu myśli że @ się spóźnia. Podobno często się to zdaża na tak wczesnym etapie--tak mi ginka powiedziała.
karola_2907
W oczekiwaniu na cud.....
Witamy ważka 
Lecę kochana na siłownię
Będę potem :*
Lecę kochana na siłownię
Będę potem :*
Lanjaa gratulacje!!!!!
ale się czerwono robi na liście
Myniu a Twój wykres taki długi już, że nie ma opcji, żeby nie wydłużał się bardziej
fasolkuj nam... :> &&&&& niech się @ nie waży go skracać
Oj Bzibzioku, Ty zadziorna babo
heheh rewelacyjne to pytanie o zwiedzanie Geteborga hahaha
a mi w tym ostatnim cyklu też tak tempka skakała w drugiej fazie.. byle u Ciebie nie spadła za bardzo...
Ważka witaj
oby tym razem się udało
Ja po kolejnym dniu pracy, dziś trochę tego było, na szczęście już bez arii operowych
Teraz szybko biorę się za obiad
a do Was wpadnę później na dłużej
jeszcze musimy jechać po prezent dla babci męża - jutro impreza z okazji 80lat.
Anke ja też biorę duphaston po jednej tabletce - rano, w podobne dni jak Ty
ale się czerwono robi na liście
Myniu a Twój wykres taki długi już, że nie ma opcji, żeby nie wydłużał się bardziej
Oj Bzibzioku, Ty zadziorna babo
a mi w tym ostatnim cyklu też tak tempka skakała w drugiej fazie.. byle u Ciebie nie spadła za bardzo...
Ważka witaj
Ja po kolejnym dniu pracy, dziś trochę tego było, na szczęście już bez arii operowych
Teraz szybko biorę się za obiad
Anke ja też biorę duphaston po jednej tabletce - rano, w podobne dni jak Ty
domikcw
Fanka BB :)
witam nowe dziewczyny:*
i LANJAA!!!! GRATULACJE!!!! o ile czegoś nie pomyliłam i dobrze załapałam;-)
mynia dziękuję za wsparcie
jak po wyjeździe do ukochanego?? dalej @ nie przyszła??
mnie podbrzusze boli dziś coś... czuje, że nic z tego nie bedzie. miałam robic test w moje urodziny ale chyba nawet nie doczekam tego. czuje, że małpa natchodzi......
smutno mi, no ale cóż...
i LANJAA!!!! GRATULACJE!!!! o ile czegoś nie pomyliłam i dobrze załapałam;-)
mynia dziękuję za wsparcie
mnie podbrzusze boli dziś coś... czuje, że nic z tego nie bedzie. miałam robic test w moje urodziny ale chyba nawet nie doczekam tego. czuje, że małpa natchodzi......
agnieszka116
Mama Dominiki i Antosia;)
witaj ważka 
ja to jednak mam silną wolę ... dopiero od wczoraj się odchudzam a już tak nagrzeszyłam ze szok ..ale chociaż ćwiczę troszkę na razie tylko z agrafka,ale mam zamiar zacząć dywanówki na siłkę na razie nie idę bo jak mam zajść w ciążę w tym miesiącu
) to szkoda kasy
Ineska się odzywała ?
ja to jednak mam silną wolę ... dopiero od wczoraj się odchudzam a już tak nagrzeszyłam ze szok ..ale chociaż ćwiczę troszkę na razie tylko z agrafka,ale mam zamiar zacząć dywanówki na siłkę na razie nie idę bo jak mam zajść w ciążę w tym miesiącu
Ineska się odzywała ?
Cześć Dziewczynki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Dzisiaj juz wrociłam do domciu 
czytałam was po troszku codziennie ale pisać w szpitalu na lezaco jednym paluchem to mi sie nie chciało :-) poza tym tam samopoczucie moje było do bani, od gapienia sie na te białe ściany i prawie ciagłego leżenia można było zgłupieć
Poza tym teraz jestem przerażona ciążą na maxa! I porodem
Tyle tam było kobiet z problemami, po terminach, przypadki jakies dziwne porodowe. Żeby sie podnieść to musze teraz naładować sie pozytywnymi relacjam iz porodów chyba i z okresu ciąży bo coś przestałam wierzyc ze ciąża to taki wspaniały czas 

czytałam was po troszku codziennie ale pisać w szpitalu na lezaco jednym paluchem to mi sie nie chciało :-) poza tym tam samopoczucie moje było do bani, od gapienia sie na te białe ściany i prawie ciagłego leżenia można było zgłupieć

reklama
Robili mi usg i na samolocie badanka, ścągali krew codziennie i dawali luteine i nospe. Poszłam tam w niedziele a w poniedziałek juz nie było żadnych plamień. Na usg powiedzieli ze pęrzerzyk ma ponad 7mm, dzis musiałam czekac jeszcze na wynik bety, okazało sie że ładnie rośnie, sprawdziła jeszcze mnie w środku
Wszystko jest ok. Pytałam skąd to plamienie, i tak naprawde nic sie nie dowiedziałam an ten temat. Dostałam zwolnienie na 2 tygodnie zeby sobie odpoczywać, no i mam brać luteine. W ciagu tego zwolnienia zapisze sie juz do swojego ginai pewnie zaczne robić badania
Z tego co mi robili w szpitalu z krwi to nie wiem nic co robili ani co wyszło, nikt nic nie mówił, tylko w locie zapytałam lekarza na obchodzie czy ogólnie to dobre wyniki? Kiwnął głową ze tak. I tyle. Więc dla mojego gina i tak bede musiała całą serie robić badań