reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staranka od stycznia 2012.

reklama
mówi się o niej wtedy gdy jest na bardzo wczesnym etapie--około 4-5 tygodnia i po prostu nadchodzi @ spóźniła mi się zaledwie tydzień ale bete miałam już podwyższoną. Wiele dziewczyn nawet nie wie że jest w ciąży, po prostu myśli że @ się spóźnia. Podobno często się to zdaża na tak wczesnym etapie--tak mi ginka powiedziała.

Lanjaa gratulacje!!!!!
ale się czerwono robi na liście:)

Myniu a Twój wykres taki długi już, że nie ma opcji, żeby nie wydłużał się bardziej:D fasolkuj nam... :> &&&&& niech się @ nie waży go skracać;)

Oj Bzibzioku, Ty zadziorna babo;) heheh rewelacyjne to pytanie o zwiedzanie Geteborga hahaha:D
a mi w tym ostatnim cyklu też tak tempka skakała w drugiej fazie.. byle u Ciebie nie spadła za bardzo...

Ważka witaj:) oby tym razem się udało:)

Ja po kolejnym dniu pracy, dziś trochę tego było, na szczęście już bez arii operowych;)
Teraz szybko biorę się za obiad:) a do Was wpadnę później na dłużej:) jeszcze musimy jechać po prezent dla babci męża - jutro impreza z okazji 80lat.

Anke ja też biorę duphaston po jednej tabletce - rano, w podobne dni jak Ty:)

witam nowe dziewczyny:*
i LANJAA!!!! GRATULACJE!!!! o ile czegoś nie pomyliłam i dobrze załapałam;-)

mynia dziękuję za wsparcie:) jak po wyjeździe do ukochanego?? dalej @ nie przyszła??

mnie podbrzusze boli dziś coś... czuje, że nic z tego nie bedzie. miałam robic test w moje urodziny ale chyba nawet nie doczekam tego. czuje, że małpa natchodzi......:( smutno mi, no ale cóż...

ważka mnie też to spotkało , miałam ciąże biochemiczną czy inaczej ektopową ale możliwe, że przyczyną była hiperPRL...teraz jest wszystko oki i zaczynamy sie starać z powrotem....trzymam kciuki za Ciebie

hej Dziewczynki :*
Lanjaa gratulacje Kochana nono lista na czerwono się powiększa super :)
ja padnięta po pracy jestem. W piątek na 17 mam wizytę u ginekologa. o ile nie dostanę @.

Ważka witam Cię :)

witaj ważka :)

ja to jednak mam silną wolę ... dopiero od wczoraj się odchudzam a już tak nagrzeszyłam ze szok ..ale chociaż ćwiczę troszkę na razie tylko z agrafka,ale mam zamiar zacząć dywanówki na siłkę na razie nie idę bo jak mam zajść w ciążę w tym miesiącu :)) to szkoda kasy

Ineska się odzywała ?

Cześć Dziewczynki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Dzisiaj juz wrociłam do domciu :-D
czytałam was po troszku codziennie ale pisać w szpitalu na lezaco jednym paluchem to mi sie nie chciało :-) poza tym tam samopoczucie moje było do bani, od gapienia sie na te białe ściany i prawie ciagłego leżenia można było zgłupieć :confused: Poza tym teraz jestem przerażona ciążą na maxa! I porodem :eek: Tyle tam było kobiet z problemami, po terminach, przypadki jakies dziwne porodowe. Żeby sie podnieść to musze teraz naładować sie pozytywnymi relacjam iz porodów chyba i z okresu ciąży bo coś przestałam wierzyc ze ciąża to taki wspaniały czas :eek:

reklama
Robili mi usg i na samolocie badanka, ścągali krew codziennie i dawali luteine i nospe. Poszłam tam w niedziele a w poniedziałek juz nie było żadnych plamień. Na usg powiedzieli ze pęrzerzyk ma ponad 7mm, dzis musiałam czekac jeszcze na wynik bety, okazało sie że ładnie rośnie, sprawdziła jeszcze mnie w środku :) Wszystko jest ok. Pytałam skąd to plamienie, i tak naprawde nic sie nie dowiedziałam an ten temat. Dostałam zwolnienie na 2 tygodnie zeby sobie odpoczywać, no i mam brać luteine. W ciagu tego zwolnienia zapisze sie juz do swojego ginai pewnie zaczne robić badania :eek: Z tego co mi robili w szpitalu z krwi to nie wiem nic co robili ani co wyszło, nikt nic nie mówił, tylko w locie zapytałam lekarza na obchodzie czy ogólnie to dobre wyniki? Kiwnął głową ze tak. I tyle. Więc dla mojego gina i tak bede musiała całą serie robić badań :eek:

Do góry