reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staranka od stycznia 2012.

reklama
Ineska martwiłalm sie jak my wszyswtkie tutaj o Ciebie, dobrze że wam nic nie jest... odpoczywaj w domku
jeśli mogę Cię zapytać jak sie zaczęło u Ciebie że trawiłaś do szpitala od razu plamienie czy co sie działo... ?

jej ja umieram na mdłości zawroty głowy... cały dzień dosłownie a miałam nadzieje ze przeszło i co ja mam zrobić jutro nie pójdę do pracy nie nie dam rady dosłownie nie radze sobie tutaj... cały czas mam wrażenie że żygnę za chwile... :(
jeszcze troche i do domu i w upie to mam jutro zadzwonie do szefowej ze nie dam rady bo tutaj ledwo co wysiedzeic mogę...

Ineska jak dobrze pójdzie to w tym samym dniu na porodówce wylądujemy ;p

Ostatnia edycja:
Dziękuję za miłe przyjęcie:)
sihaya--można wiedzieć dlaczego bierzesz duphaston? Moja ginka na razie nie chciała mi nic przepisać, powiedziała że po jednym mikroporonieniu to jeszcze nic nie wiadomo. Ale mam zbadać progesteron w kolejnym cyklu. Dziś mam 32 dzień cyklu, tempka ciągle w rejonie wysokich. Ale czuję dziwne rwanie w rejonie prawego jajnika :( Jutro zamierzam zrobić test...

grzanka ja dziś mam to samo. Okropnie się czuję od obiadu i już sama nie wiem czy sobie wszystkiego nie wmawiam :(

najlepiej kochana jak byś poszła na L4 bo mdłości nie ustąpią do 3 miesiąca
ale jak się ma mdłości od bardzo wczesnej ciąży to podobno dziewczynka
ja miałam i mam córeczkę :)

moja lekarka powiedziała że itak nic by to nie pomogło, ale zastanawiam się czy sytuacja się nie powtórzy jeżeli tak naprawdę nie znam jej przyczyny. ale jestem dobrej myśli :) dopóki małpy nie ma jest ok :-p

reklama
Do góry