reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Staranka od stycznia 2012.

reklama
kurcze owu mam mieć 16 dc ale sę boję że będzie szybciej bo mnie jajniki od kilku dni bolą , najchętniej to tak do 18 dc męża z sypialni nie wypuszczała :-)
Kurcze mam nadzieje że się uda w tym cyklu podobno po stracie :( kobiety są bardziej płodne :-) czego mój śluz w ogóle nie pokazuje:(

kurcze owu mam mieć 16 dc ale sę boję że będzie szybciej bo mnie jajniki od kilku dni bolą , najchętniej to tak do 18 dc męża z sypialni nie wypuszczała :-)
Kurcze mam nadzieje że się uda w tym cyklu podobno po stracie :( kobiety są bardziej płodne :-) czego mój śluz w ogóle nie pokazuje:(

Trzymam kciuki by się teraz udało :)

Cholera że też tyle trzeba n to czekać :(

też gdzieś o tym czytałam że trzeba iść "za ciosem" bo organizm jest bardziej nastawiony na ciążę. a może wypróbuj testy owulacyjne-naprawdę fajna sprawa.

Moja siostra po poronieniu nawet nie wiedziała kiedy i już była w ciąży :) Więc może i Tobię się uda )

testy owu nie na wszystkie kobiety działają dobrze :p

ja np nie narzekam bo mi pokazują ok ale na tym forum ile już opinii było, że wskazywał co chciały :)

ja w te testy owu to nie wierze z byt
zobaczymy jak w tym cyklu się nie uda to wtedy może zakupie testy
jednak mam nadzieje że nie będzie takiej potrzeby

zaraz wracam ide wykąpać moje serducho

bo to chyba faktycznie zależy po prostu od kobiety. jedno wiem na pewno-lepiej kupić porządne testy w aptece. te na allegro kuszą ceną ale widziałam już opinie że np. testy ciążowe wykazywały ciążę której nie było...to dopiero masakra

reklama
Sihaya, dzięki:) Miejmy nadzieję, choć wiem, że w tak pogmatwanym cyklu to byłby cud:)
Domiku, po wyjeździe wypoczęta, szczęśliwa, tylko bardziej tęskniąca:) ale z nowymi siłami do remontu mieszkania:)
Inesko...UFFFFFFFFFFFFFFF ale się tu wszystkie martwiłyśmy... Grunt, że wszystko dobrze:) Dbaj o siebie kochana
Ważko, wstaw sobie granicę wyższych temperatur w 17 dc :) Wydaje mi się też, że za wcześnie na test. tzn może coś pokazać ale może też nie pokazać... to dopiero 15 dzień od skoku temperatury. to jeszcze jest w granicach normy. oczywiście nie chcę Cię dołować tylko mówię co wiem :)

Do góry