reklama

Staranka od stycznia 2012.

reklama
Wiecie co? Wstyd się przyznać, ale dla mnie codziennie to nie problem... Te trzy razy dziennie to bym na dłuższą metę nie pociągnęła ale raz... kurcze, niewyżyta chyba jestem:)

Ehhhh... ależ to życie śmieszne:) Zmarzłam nieziemsko... najpierw zmokłam a potem w tych mokrych ciuchach spędziłam 3 godziny. Wypiłam grzańca a tata kazał mi wlać do wina kielicha wódki:) no i teraz leżę z wypiekami i się chichram do monitora:)

Dziewczyny ale macie dziś tempo na pisanie :P ledwo człowiek nadąża za Wami :p

Inezka !!! do cholery jasnej zeby nas tu tak w nerwach trzymac. Ja rozumie, ze nie chcialo sie paluchem jednym pisac ale krotkie "jest Ok napisze pozniej" mozna bylo co ?

Ważka witaj !

My dziś na obiad tylko kanapki...

Ja mam mocne postanowienie ze w tym cyklu kazdego dnia :) no chyba ze maz pojedzie gdzies to nie da rady ale jak wroci to trzeba bedzie nadrobic... :zawstydzona/y:

reklama
Ehhhh... ależ to życie śmieszne:) Zmarzłam nieziemsko... najpierw zmokłam a potem w tych mokrych ciuchach spędziłam 3 godziny. Wypiłam grzańca a tata kazał mi wlać do wina kielicha wódki:) no i teraz leżę z wypiekami i się chichram do monitora:)

eh ja dzisiaj też chyba sobie walne piwko albo drina jakiegos przed przytulankami na rozluźnienie :))
tylko czekam aż mąz wróci do domu bo on biedny kładzie kafelki w naszym mieszkanku

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry