reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Staranka od stycznia 2012.

ineska jak dobrze, że u Was jest juz wszystko dobrze. wypoczywaj i dbaj o Was:*

dziewczyny pomóżcie mi. ja już się gubie!!! wczoraj wieczorem coś mnie mdliło. dziś po południu brzuch zaczoł bolec. wieczorem znów mnie mdliło. to zjadłam coś i nie utrwało pół godziny i znów niedobrze mi... wiem, że to nie ciąża. myślałam, że na @ bo też tak ostatnio miała wiec się już nie napalam. a ty sprawdzam mój śluz i taki rozciągliwy, tylko troszkę biały. szyjka otwarta. a to mój 26dc. nic już nie kumam??? skąd ten śluz???

reklama
A ja od poniedziałku mam tak, że zjadam małą porcję, bardzo małą, a czuję się jakbym zjadła 3 wielkie i muszę się kłaść i nie mogę się ruszyć. I trzyma mnie to kilka godzin po posiłku

ineska jak dobrze, że u Was jest juz wszystko dobrze. wypoczywaj i dbaj o Was:*

dziewczyny pomóżcie mi. ja już się gubie!!! wczoraj wieczorem coś mnie mdliło. dziś po południu brzuch zaczoł bolec. wieczorem znów mnie mdliło. to zjadłam coś i nie utrwało pół godziny i znów niedobrze mi... wiem, że to nie ciąża. myślałam, że na @ bo też tak ostatnio miała wiec się już nie napalam. a ty sprawdzam mój śluz i taki rozciągliwy, tylko troszkę biały. szyjka otwarta. a to mój 26dc. nic już nie kumam??? skąd ten śluz???
Domiku ten śluz taki jak podczas dni płodnych? Ja w ciąży nigdy nie byłam więc nie wiem czy taki może być na początku ciąży ale może coś się poprzesuwało i teraz będziesz miała płodne dni... no sama nie wiem...

no MYNIA ja dziś pod wieczór to spodni nie mogłam zapiąc... chyba nie będę nic już jeśc. dalej mnie tak brzuch boli. jakby jajniki??:confused: boże wolałabym, zeby @ przyszła i te domysły moje głupie się skończyły. nie chce znów sobie czegoś wszywac.....:-(

Myniu a u Ciebie to może jakiś pozytywny objaw hm.. pierwsze dolegliwości żołądkowe;> akurat w sam raz po owulce i harcach:D może coś jest na rzeczy...;>

no tak mi to MYNIU wygląda, że jakby płodny. tylko zastanawiam mnie czemu teraz... jak dotad w tym cyklu to sama susza była:eek::szok: i jak tu teraz owulka bedzie to nawet siły na seksik nie mam bo brzuch boli. czuje się jakby mnie ktoś z obydwóch stron za jajniki ciągnął:eek:

no właśnie ja też nie wiem. jestem w tym troche zielona. przed starankami nie przywiązywałam do tego wagi. a teraz to połapac się nie mogę.
wiecie co zazdroszcze dziewczyną, które nie modlą się o ciąże bo przynajmniej nie doszukują się w każdym "innym, a za razem normalnym objawie" ciąży. potem tylko rozczarowanie jest....

Sihaya:) może, może ale staram się sobie nic nie wmawiać. Fakt jest taki, że jeszcze w niedzielę się zajadałam afrykańskimi daniami:) A od poniedziałku jak ptaszek jem i właśnie taka nażarta jestem. Nawet wzdęciem tego nazwać nie mogę, bo nie jestem wzdęta. Nie boli mnie nic tylko jestem taka jakbym zjadła dużo za dużo aż oddychać mi ciężko...
Domik skoro cały miesiąc była susza to może faktycznie owulka się przesunęła. Miałaś tak kiedyś? A w tym miesiącu byłyby ku temu jakieś powody?

reklama
MYNIU to ja też trzymam kciuki za Ciebie:* oby się udało. co do Twojego pytania to teraz nic już nie wiem o moim organiźmie. po tabletkach wszystko mi się poprzestawiało. przed nimi miałam cykle jak w zegarku co 30 dni. po śluzie można było nawet coś wywnioskowac, ale nigdy bacznie sie temu nie przygladałam. a teraz to nawet nie wiem kiedy mam miec @!!! płakac się chce:no:

Do góry