Dominika ja myślę, że nie ma co się doszukiwać czasem, lepiej cierpliwie poczekać, bo szkoda nerwów. Jak sama napisałaś potem tylko rozczarowanie.. masz 26dc czyli lada chwila teoretyczny termin @ i wtedy powinno się wszystko wyjaśnić
byle się @ nie pojawiła oczywiście
reklama
domikcw
Fanka BB :)
Dominika ja myślę, że nie ma co się doszukiwać czasem, lepiej cierpliwie poczekać, bo szkoda nerwów. Jak sama napisałaś potem tylko rozczarowanie.. masz 26dc czyli lada chwila teoretyczny termin @ i wtedy powinno się wszystko wyjaśnićbyle się @ nie pojawiła oczywiście
![]()
staram się nie doszukiwac i raczej jestem teraz nastawiona że ciązy nie bedzie.
dobrze powiedziałaś, ze teoretycznie już blisko do @

Mynia_82
Ja mogę swoją @ oddać w prezencie jakiejś wystraszonej, zdesperowanej małolacie, która boi się, że jest w ciąży 
Domik, Ty jesteś pierwszy miesiąc po odstawieniu?
Ja jak odstawiłam tabletki to zaczęłam w brać castagnus i od razu przyszła mi @ po 28 dniach. może to zbieg okoliczności ale właśnie tak było u mnie.
Domik, Ty jesteś pierwszy miesiąc po odstawieniu?
Ja jak odstawiłam tabletki to zaczęłam w brać castagnus i od razu przyszła mi @ po 28 dniach. może to zbieg okoliczności ale właśnie tak było u mnie.
domikcw
Ja mogę swoją @ oddać w prezencie jakiejś wystraszonej, zdesperowanej małolacie, która boi się, że jest w ciąży![]()
hahahaha

domikcw
SIHAYA To zazdroszczę tej @ ,że tak planowo pzyszła. ja odstawiłam tabletki w styczniu i tak mi sie pier.... pierwszą @ po odstawieniu miałam po chyba 52 dniach. potem już było koło 40 dni... masakra. nawet nie wiem kiedy mam testy robic??!!!:-
eek:
Mynia_82
Ja to ostatnio rozmawiałam z mamą i jej powiedziałam, że w moim wieku już ma prawo się rozjeżdżać wszystko
Smiała się i mnie opieprzała ale taka prawda niestety...
domikcw
Ja to ostatnio rozmawiałam z mamą i jej powiedziałam, że w moim wieku już ma prawo się rozjeżdżać wszystkoSmiała się i mnie opieprzała ale taka prawda niestety...
mówisz jakbyś była taaaaka stara

Mynia_82
Wiem wiem Domik, trochę żartuję ale trochę też prawdy w tym jest
tzn już około 30 zaczyna się co któryś cykl robić bezowulacyjny... ja nie mówię, że już menopauzę mam przechodzić ale te 30 lat to już nei to samo co 20 i powoli coś się przestawia jednak
A ja sobie jakoś dziś cały dzień nucę na melodię piosenki "życie jest piękne po północy" Krzywego tylko że mi się śpiewa "życie jest piękne po trzydziestce"
No ale do trzydziechy jeszcze mi brak prawie 4 miesiące 
A ja sobie jakoś dziś cały dzień nucę na melodię piosenki "życie jest piękne po północy" Krzywego tylko że mi się śpiewa "życie jest piękne po trzydziestce"
reklama
Sailor_Moon
Czekamy na Ciebie fasolko
Inesko tak bardzo się cięszę,że wszystko ok u Ciebie. Bałam się,że nie chcesz do nas pisać bo cos nie tak... Bradzo się cieszę kochana