Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dominika ja myślę, że nie ma co się doszukiwać czasem, lepiej cierpliwie poczekać, bo szkoda nerwów. Jak sama napisałaś potem tylko rozczarowanie.. masz 26dc czyli lada chwila teoretyczny termin @ i wtedy powinno się wszystko wyjaśnićbyle się @ nie pojawiła oczywiście
![]()
a u mnie po tabsach to mogę jeszcze z 20 dni czekac
Ja mogę swoją @ oddać w prezencie jakiejś wystraszonej, zdesperowanej małolacie, która boi się, że jest w ciąży![]()
dobre Myniu też swoją oddam i jeszcze dopłace do niej jeśli się ktoś wachaJa to ostatnio rozmawiałam z mamą i jej powiedziałam, że w moim wieku już ma prawo się rozjeżdżać wszystkoSmiała się i mnie opieprzała ale taka prawda niestety...
no brakuje Ci laski w ręku, albo kobieto do trumny się kładz
życie się dopiero kobieto zaczyna!!! a małe odchylenia od normy są czasem nawet wskazane;-) jeszcze się dosyc unarzekasz na @. i obys nie musiała na nią oczywiście w tym cyklu narzekac. zeby tylko sobie polazła do kogoś innego a Tobie już tylko brzunio rosnał:-) po takich staraniach to efekt powinien byc