• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staranka od stycznia 2012.

reklama
Moja znajoma miała spłaszczony pęcheżyk ale teraz ma synka zdrowego (z tego cyklu) więc widopcznie tak może być.

ohh pocieszyłaś mnie troche ;)
nie wiadomo jeszcze czy pęknie.. ehh to będą najdłuższe dni w moim życiu ;p

a myślicie ze teraz powinniśmy sie starać ? skoro jeszcze nic sie nie dzieje.. bo ja to tak zrozumiałam ze w sobote na usg mam przyjść bo prawdopodobnie do soboty będzie dojrzewac pęcherzyk, więc wydaje mi sie ze chyba najlepiej będzie sie starać w weekend co? doradźcie mi coś

Witajcie:)
Ja jak zwykle w pracy, wczoraj wieczorem poszłam czytać książkę i tak mnie wciągnęła, że zapomniałam się jeszcze odezwać.
Kropka trzymam mocno kciuki!!!!
Królewna, skoro w sobotę masz iść dalej na usg to teraz spokojnie możecie działać, na pewno to nie zaszkodzi:)Przynajmniej masz lekarza, który chce w ogóle działać - bo ja jeszcze na takiego nie trafiłam.

Wracając do wczorajszej rozmowy, to ja po odstawieniu tabletek dostałam @ bardzo punktualnie, dopiero po 3 miesiącach miałam obsuwę i dostałam po 37 dniach. Za to potem po 24 i tak miałam co 3 miesiące jeden dłuższy cykl a potem dostawałam szybciej. Teraz mi się to trochę wyregulowało i cykle mi sie wahają od 28-32 dni.
Teraz mam 23dc i liczę na to, że ten cykl będzie max 28 dniowy lub 9 miesięczny:)
Czy któraś z Was orientuje się jakoś lepiej w badaniu szyjki?po owulacji powinna być nisko czy wysoko?bo z broszurki wydawało mi się, że wynika nisko, a ja mam na tyle wysoko że nie mogę dosięgnąć

Ostatnia edycja:
Bzibziok: a skąd jesteś ? :) no nawet sobie nie wyobrażacie jaką zadowoloną i pełna nadziei mine zrobił moj lekarz jak powiedziałam ze sie staramy ahahha :D rewelacyjny jest ;d aż mi sie śmiac chciało :P
no własnie nie wiem czy sie starać dzis czy od jutra juz zacząć, w sumie to nie chce przegapić, ale jak mówi ze jeszcze sie nic nie dzieje to moze dzis sobie odpuścić co? bo w sumie od soboty do wtorku mielismy maraton przez te durne testy i nie chciałabym jakos tego nadwyrężać niepotrzebnie dlatego sie zastanawiam.. :P

Kropka ja tez trzymam kciuki:)

Królewna z Bielska Białej jestem ale mieszkam tu nie całe 3 lata i chyba mam pecha do ginekologów.
A co do działania to myślę, że najlepiej będzie jak zrobicie to na co macie ochotę:)

Królewna z Bielska Białej jestem ale mieszkam tu nie całe 3 lata i chyba mam pecha do ginekologów.
A co do działania to myślę, że najlepiej będzie jak zrobicie to na co macie ochotę:)

ja robimy to na co mamy ochote to nie wychodzi :P
aha, a nie masz kogoś kto by CI polecił jakiegos lekarza?>

Nie, no jasne, że koło owulacji to nie ważne czy macie ochotę czy nie, to i tak seks musi być:)
Ale teraz to myślę, że nie ma znaczenia:)Może faktycznie lepiej dzisiaj odpuścić, to jutro i w sobotę będzie pewnie większa ochota:)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry