reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Staranka od stycznia 2012.

reklama
Moja znajoma miała spłaszczony pęcheżyk ale teraz ma synka zdrowego (z tego cyklu) więc widopcznie tak może być.

ohh pocieszyłaś mnie troche ;)
nie wiadomo jeszcze czy pęknie.. ehh to będą najdłuższe dni w moim życiu ;p

a myślicie ze teraz powinniśmy sie starać ? skoro jeszcze nic sie nie dzieje.. bo ja to tak zrozumiałam ze w sobote na usg mam przyjść bo prawdopodobnie do soboty będzie dojrzewac pęcherzyk, więc wydaje mi sie ze chyba najlepiej będzie sie starać w weekend co? doradźcie mi coś

Moja szwagierka też miała spłaszczony pęcherzyk, teraz ma wielki brzuch i kończy 6 miesiąc :)

Dziewczyny trzymajcie kciuki za wynik betki mojej...

Witajcie:)
Ja jak zwykle w pracy, wczoraj wieczorem poszłam czytać książkę i tak mnie wciągnęła, że zapomniałam się jeszcze odezwać.
Kropka trzymam mocno kciuki!!!!
Królewna, skoro w sobotę masz iść dalej na usg to teraz spokojnie możecie działać, na pewno to nie zaszkodzi:)Przynajmniej masz lekarza, który chce w ogóle działać - bo ja jeszcze na takiego nie trafiłam.

Wracając do wczorajszej rozmowy, to ja po odstawieniu tabletek dostałam @ bardzo punktualnie, dopiero po 3 miesiącach miałam obsuwę i dostałam po 37 dniach. Za to potem po 24 i tak miałam co 3 miesiące jeden dłuższy cykl a potem dostawałam szybciej. Teraz mi się to trochę wyregulowało i cykle mi sie wahają od 28-32 dni.
Teraz mam 23dc i liczę na to, że ten cykl będzie max 28 dniowy lub 9 miesięczny:)
Czy któraś z Was orientuje się jakoś lepiej w badaniu szyjki?po owulacji powinna być nisko czy wysoko?bo z broszurki wydawało mi się, że wynika nisko, a ja mam na tyle wysoko że nie mogę dosięgnąć

Ostatnia edycja:
Bzibziok: a skąd jesteś ? :) no nawet sobie nie wyobrażacie jaką zadowoloną i pełna nadziei mine zrobił moj lekarz jak powiedziałam ze sie staramy ahahha :D rewelacyjny jest ;d aż mi sie śmiac chciało :p
no własnie nie wiem czy sie starać dzis czy od jutra juz zacząć, w sumie to nie chce przegapić, ale jak mówi ze jeszcze sie nic nie dzieje to moze dzis sobie odpuścić co? bo w sumie od soboty do wtorku mielismy maraton przez te durne testy i nie chciałabym jakos tego nadwyrężać niepotrzebnie dlatego sie zastanawiam.. :p

Kropka ja tez trzymam kciuki:)

Królewna z Bielska Białej jestem ale mieszkam tu nie całe 3 lata i chyba mam pecha do ginekologów.
A co do działania to myślę, że najlepiej będzie jak zrobicie to na co macie ochotę:)

Królewna z Bielska Białej jestem ale mieszkam tu nie całe 3 lata i chyba mam pecha do ginekologów.
A co do działania to myślę, że najlepiej będzie jak zrobicie to na co macie ochotę:)

ja robimy to na co mamy ochote to nie wychodzi :p
aha, a nie masz kogoś kto by CI polecił jakiegos lekarza?>

Nie, no jasne, że koło owulacji to nie ważne czy macie ochotę czy nie, to i tak seks musi być:)
Ale teraz to myślę, że nie ma znaczenia:)Może faktycznie lepiej dzisiaj odpuścić, to jutro i w sobotę będzie pewnie większa ochota:)

reklama
Do góry