reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Staranka od stycznia 2012.

reklama
Dziewczyny może, któraś z was chce clo - oddam za darmo, tzn tylko za przesyłkę chcę :p Mam jedno całe opakowanie (10 tabletek) i jedno na jeden cykl 5 tabletek, jeśli jest ktoś chętny to jeszcze estrofem dorzuce - zjadłam tylko 3 tabletki (ale co do estrofemu jeśli mi się zdaje, to żadnaz was nie bierze) Clo to zawsze jakiś wydatek, a tak to przesyłka podejrzewam, że ok 7 zł, więc na 3 cykle się opłaca - tzn życzę oby się nie przydał tak jak i mnie :)

No ważka rób teściora, zrób :)

Ja do nd będe się mało odzywać, bo odbieram wynik wracam się spakować i w droge do CZ-wy. No kurde teraz na raty bede musiała tobołki nosić żeby nic ciężkiego nie dźwigać :)

witajcie dziewczyny
ja juz odpusciłam to mierzenie tempki bo takie schizy wychodzą ze szok, pewnie w poniedziałek pójde na monitoring to sie dowiem czy była owu czy nie, choć jeszcze zobacze jakoś zaczynam się robić oszczędniejsza w tej kwestii bo kurcze tyle kasy w to wszystko pakuje a tu jedna wielka dupa, nawet testów owu nie kupiłam
a ciążowy mam tylko jeden i zrobie w dzień @ koniec tego wydziwiania! hehe ciekawe jak będzie z konsekwencją w tym postanowieniu

wszystkie zafasolkowanie pomasowac brzuszki od ciotki babyboomowej hehe
no i fluidki pliss.....
jutro mąż przyjeżdża, śluz nadal jest jakiś dziwny ale jest może jednak tej owulki nie było jeszcze? czytałam gdzieś że po owulce śluz zanika jest tak zwana susza, to prawda? jak to jest u was?

witajcie dziewczyny
ja juz odpusciłam to mierzenie tempki bo takie schizy wychodzą ze szok, pewnie w poniedziałek pójde na monitoring to sie dowiem czy była owu czy nie, choć jeszcze zobacze jakoś zaczynam się robić oszczędniejsza w tej kwestii bo kurcze tyle kasy w to wszystko pakuje a tu jedna wielka dupa, nawet testów owu nie kupiłam
a ciążowy mam tylko jeden i zrobie w dzień @ koniec tego wydziwiania! hehe ciekawe jak będzie z konsekwencją w tym postanowieniu

wszystkie zafasolkowanie pomasowac brzuszki od ciotki babyboomowej hehe
no i fluidki pliss.....
jutro mąż przyjeżdża, śluz nadal jest jakiś dziwny ale jest może jednak tej owulki nie było jeszcze? czytałam gdzieś że po owulce śluz zanika jest tak zwana susza, to prawda? jak to jest u was?

mgiełka ja miałam śluz płodny a owulki jak nie było tak nie ma, lekarz potwierdzuł ze jeszcze nie, teraz jest susza wiec u kazdego chybaq inacxzej to jest ;p

Witaj Mgiełko Obserwacja cyklu - enpr.pl u mnie jest tak jak pozaznaczałam na wykresie faktycznie po owulacj iprzez parę dni śluzu mniej i uczucie sucho, a potem mi się pojawia taki biały, gęsty.
No i dobrze, wyluzuj trochę może to więcej dobrego przyniesie, ja też teraz luzuję jadę na wakację i nie będę pewnie nic mierzyć ani sprawdzać.

ja w tym cyklu już miałam śluz od 14 dnia, owulka była w 17, a 19 już był gęsty biały, a teraz leje się ze mnie mleko normalnie takie rzadkie ale białe jak śnieg bez wkładki ani rusz. Pierwszy cykl w dni okołoowulacyjne kochaliśmy się codziennie i zadziałało i zaraz po owulce od 20 dnia cyklu ani razu sexu nie było, po prostu tak jak zakładałam owulke tak było, ale podejrzewam, że jeśłi nie kochaliyśmy się 17 dnia z rana (pt 4 maja) to dupa z tego by była, bo po stosunku 2 godziny miałam taki ból jajnika, że musiałam wziąć tabletke. Posłuchałam mojego gina i już nie używałam owulacyjnych, bo to tylko strata kasy...

Muniu trzymam za Ciebie kciukaśki mocniutko :)

Wytłumaczcie mi proszę jak to jest Kropeczko, szczególnie Ty. Skoro termin @ miałaś dopiero na sobotę, to jak to możliwe, że masz teraz 4 tydzień ciąży??Wiesz ja się nie znam bo nigdy nie byłam w ciąży, to znaczy, że ciąże się liczy od początku cyklu, a nie od zapłodnienia?

reklama
Do góry