reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Staranka od stycznia 2012.

Bzibzioczku ja tez uwielbiam czytać. Fajna książka i reszta znika.
Ważko a co Ci się nie podoba w twoim wykresiku?

U mnie temka skoczyła po 2 dniach niskiej :szok:

reklama
Kupiłam sobie szampon do włosów gliss kurr czarny i tak mnie głowa swędzi,że się chyba wścieknę..aaaa :-D a nie mam innego w domu i dopiero jutro coś zdziałam bo na 14 do pracy mam.

Tygodnie liczy sie od @ przecież żadna kobieta nie ma idealnie płodnych i dlatego nie da sie liczyć tygodni bo by każda musiała mieć cykle 28 dni i płodne w 10dniu a jak wiemy prawie nikt tak nie ma
Często jest tak że liczą 4tydzień ciąży 2 od zapłodnienia ale to nigdy tak nie wygląda

Wytłumaczcie mi proszę jak to jest Kropeczko, szczególnie Ty. Skoro termin @ miałaś dopiero na sobotę, to jak to możliwe, że masz teraz 4 tydzień ciąży??Wiesz ja się nie znam bo nigdy nie byłam w ciąży, to znaczy, że ciąże się liczy od początku cyklu, a nie od zapłodnienia?

Tak Kochanienka, dzidziuś ma 2 tygodnie, a ciąża 4 - policz jak okres miałam 18 kwietnia to wczoraj równe 4 tygodnie, tak liczą labolatoria i prawie wszyscy ginowie :) Kiedyś też tego nie mogłam zajarzyć... ;P Normalnie licząć od zapłodnienia w prawidłowym cyklu maluch jest 2 tygodnie młodszy stąd zawsze termi porodu plusss minus 2 tygodnie, z resztą na usg co rusz się termin zmienia parę dni :)

Dziewczyny a powiedzcie mi taką rzecz bo jak miałam suwaczek w tym udanym cyklu to wydawało mi się,że on trochę przekłamuje. Miałam ten sam co Czarni...kochana dobrze Ci liczy czy musiałaś troszkę skorygować?

Nooo zdecydowanie :) ale to początek, naprawde troche się boje... kurde w tamtej ciąży betka była dobra i dobrze przyrastała a maluchy coś kiepsko rosły, no a potem brak bicia serduszek... teraz jednak jestem dobrej myśliw, wtedy ciągle się kłóciłam z mężem, bo hotrmony mi buzowały przez dhuphaston a moja mama mówi, że złość, płacz, nerwy są sto razy gorsze przysłowiowo mówiąc od kielszka wódki, zarodek jest bardzo wrażliwy

reklama
Do góry