reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Staranka od stycznia 2012.

reklama
Wróciłam uff :) Anetko no z tym, że ja bliżej końcówki stycznia.

Czarni Ciebie też już nie bolą, eee to może nie jest jakiś zły znak... Znajądz życie zaczną boleć po lutce. Mam takie lekkie skurcze sporadycznie i mokro mi ciagle. No a sutki wielkachne i te otoczki nabrzmiałe jakieś, poza tym coś tam mnie boli, ale nie aż tak ja przedwczoraj, wczoraj też jakoś bardziej bolały, beka mi się tylko jak śwince :p Dziewczyny ja spadam sie pakować do mamy :) Buziole

reklama
Myniu wczoraj w pracy spotkałam moją znajmomą, która naucza npru. Pytałam jąo cykl bez miesiączki. Mówiła,że zdarza się rzadko ale bywa. Wtedy następny cykl zaczyna się mniej więcej od spadku temp ale jedna z metod podaje,żeby nie zaczynac nowej obserwacji bo dni płodne mogą byc już niedługo po spadku tempki...:tak:

Do góry