reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Staranka od stycznia 2012.

reklama
Znalazłam o cyklach bezmiesiączkowych
"Dlatego fenomen cykli bezmiesiączkowych może dotyczyć kobiet, u których następują różnego rodzaju „przetasowania hormonalne” spowodowane np. dojrzewaniem, czasem po porodzie, premenopauzą, zażywaniem pigułek hormonalnych. Cykle te mogą zdarzyć również u pań, których organizm jest przeforsowany np. na skutek choroby, złego odżywiania się, dużego wysiłku fizycznego, wówczas także może nastąpić mały przyrost błony śluzowej macicy."

No a mnie kilka chorób na raz dopadło w ostatnim cyklu więc może coś być na rzeczy...

troszkę mnie jeszcze niepokoi to, że moje ostatnie 4 @ były co raz słabsze aż w końcu 5 nie przyszła w ogóle... Ja jeszcze niedawno miałam 7 dniowe @ a teraz...? styczeń -3 dni, luty - 3 dni, marzec - 4 dni, kwiecień - 2 dni, maj - wcale... może coś jest ze mną bardzo nie tak. ZA dwa tygodnie jak nic nie wyjdzie idę do lekarza porządnie się przebadać...

reklama
Może na razie nie zakładaj takiej opcji, będzie dobrze:)
Ale mi też się jakoś skracają @ kiedyś bite 7 dni a teraz koło 3 dni potem ewentualnie jeszcze małe plamienie.

Do góry