reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staranka od stycznia 2012.

Ja mam zawsze żyłkę na jednej piersi też mi kiedyś wyszła i tak została :tak:
Jeżeli miałaś normalne krwawienie to chyba nie fasolka...

reklama
@ mam zawsze 6-7 dni a teraz jest dopiero 4 i juz koniec... Do tego przez te dni mialam bardzo duzo krwi a teraz nagle jakby ktos kran zakrecil...
Szczerze mowiac to nigdy nie mialam takich objawow jak teraz dlatego sie zastanawiam o co chodzi... poza tym co napisalam to nic kompletnie sie mi nie dzieje... no moze poza ta zgaga ktora mam caly dzien ale skladam to na karb SunBites ktorych sie wczoraj najadlam...

hejhej
wpadłam tylko by poinformować że nie będzie mnie do środy bo lecimy do gdańska wypocząć :):) wpradzie jutro z rana, ale dziś mam jeszcze gości więc wątpie żebym tu zaglądnęła..
także niech się lista zaczerwieni do środy bym miała komu gratulować, buziaki!

U mnie temperatura dramatyczna dziś :( ehhh pewnie nic z tego... Ale w domu mam tak zimno, że budze szię cała lodowata. Nadal mam całe ciało lodowate. W mieszkaniu mam 14 st C. Nie wiem czy to może mieć jakiś wpływ...
Zimno mi nieziemsko.

witam wszystkie ;))
u mnie dzisiaj piękna pogoda słoneczko świeci masm tylko nadzieję ze ciepło jest
u mnie też tempka w dół idzie owu ;))
a jajnik mnie tak napieprza

Witajcie, u mnie temp też w dół ale tylko troszkę. Tylko mam wrażenie, że jakoś sucho sie zrobiło.
To znaczy to się pewnie okaże bo u mnie śluz się rozkręca koło południa. Obserwacja cyklu - enpr.pl
Acha no i brzuch mnie od wczoraj już boli jak na @, trochę wcześnie ale nie pogniewałabym się żeby się przyspieszyło, a oprócz tego pojawiają mi się już pojedyncze kropki na twarzy czyli też jak na @.

Ostatnia edycja:
hej, wpadłam dodać tempke narazie ;p

w ogóle to powiedzcie mi, bo czuje ze szyjke mam nadal zamkniętą, czy ona otwiera sie jakos zaraz przed owulacją??

reklama
Cześc jakoś ostatnio mało czasu mam by tu zaglądać :(
W związku z tym że ostatnio z moim cyklem dzieje sie coś dziwnego i raz trwa 27 dni a innym razem aż 32, już nie wiem kiedy mam te dni płodne a kiedy nie :(zakupiłam własnie jakiś mikroskop owulacyjny ( test w kształcie szminki)) może uda się ustalić, mam przetestować w tym miesiacu w tym cyklu moze uda coś ustalić bysmy z mężem długo się nie męczyli ;P Mąż był ZA jesli ma nam to pomóc a jednoczesnie bć metoda antykoncepcji :D
Nie moge się doczekać naszych ponownych staranek :(

A moze któras z was miala coś podobnego

Do góry