reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staranka od stycznia 2012.

Moi na pewno będą rozpieszczać. W ogóle jakbym miała po urlopie macierzyńskim wracać do pracy, a raczej bym tak wolała, to mój tata przyjechałby do nas zająć się maluszkiem :) Więc pewnie nie rozpieszczałby tak jak babcia:) ale jednak :)

reklama
U nas raczej babcia maluszkiem by sie zajmowała, zwłaszcza ze maja jej firme likwidowac i nie wiadomo co bedzie z praca rozmyslamy nad mozliwoscia zatrudnienia babci jako opiekunki by bylo niby legalnie i by miala oplacane skladki przez ZUS, chodzi bardziej o lata do emerytury niz o jakies pieniadze. Zrezta znajac ja nie wezmie ani grosza :(

Ja tez chce wrocic do pracy by maz nie myslal ze tylko on pracuje na dom:( ciezkie czasy sa A politycy dziwia sie czemu maly przyrost i ze trzeba cos z tym zrobic... podniosa mi pensje o 100 % to moge miec nawet 4 :D

Ja bym chciała wrócić nie tylko ze względu na kasę chociaż to bardzo ważne oczywiście też ale też ze względu na to, ze boję się że jakbym się zasiedziała w domu, w pieluchach, piaskownicach i ławeczkach z innymi mamusiami to potem by mi się strasznie nie chciało wracać do pracy:) Im dłużej tym bardziej :)

Cześć dziewczyny
Ja mam dzisiaj wolne. Poszłam do laboratorium i zrobiłam sobie badanie TSH Ft3 i FT4. Będzie na popołudniu.
Tempka u mnie w dół ale taki że prawie dno oceanu. W ogóle w domu zimno.:szok:

Ale Ci dobrze, że masz wolne!!!
Ja cięzko pracuję, u mnie tylko ciut w dół, ale za to już wszystkie objawy na @ się pokazały, chociaz to jeszcze 5 dni ale może zgodnie z moim życzeniem przyjdzie szybciej.

Już od kilku dni boli mnie dół brzucha kurcze...takie napięcie w dole mam jak się np pochylam bardziej czuję...mam nadzieję że to nic złego.

Bzibizoczku ja nie mam zazwyczaj objawow na @...po duphastonie mi się robią piersi powiększone i płaczliwość więc nie ocenię ale brzuszek w zeszłym cyklu nie był napięty...

Mam ochotę rzucić w diabły to mierzenie bo mnie bardzo nakręca....spokojniejsza byłam jak nie mierzyłam,a tak naprawdę nie wiadomo kiedy jest owulacja czy 3 dni przed czy w trakcie skoku czy 3 dni po...

Mi się mierzenie podoba, bo sporo rzeczy nowych odkrywam, ale może dlatego że dopiero jestem początkująca w mierzeniu.
Ale drażnią mnie te wszystkie odczucia, które obserwuje i analizuje, wydaje mi się że ciągle jest inaczej. W poprzednim cyklu miałam bardzo wrażliwe piersi, a teraz mnie brzuch boli. Jakoś nie mogę sie w tym odnaleźć i znaleźć wspólnego mianownika, co na co wskazuje?

reklama
Coś czuje,że mi nie bardzo ta tarczyca wyjdzie...kiedy ale już dawno miałam 3.33 Tsh jakiś rok temu 2...ostatnio trochę się zaokragliłam...okaże się po 15
Te odczucia przed@ tez są dziwne raz sa raz nie ...

Do góry