reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Staranka od stycznia 2012.

Mi mierzenie też się podoba ale objawy rzeczywiście popaprane. Zanim się zaczęłam obserwować na polowe nie zwracałam uwagi. A teraz:) Raz zakuje w boku - objaw, tylko ciekawe czego. Innym razem zakuje przez 20 minut zamiast przez 10 to już pewnie objaw czegoś innego :p hihi

reklama
Od następnego cyklu odstawię mierzenie na 1 miesiąc zobaczymy czy będę mniej zestresowana. Wydaje mi się,że od kiedy mierzę straciłam dystans do tego wszystkiego.

witam:* u mnie dziś taka piękna pogoda, aż chce się życ tylko szkoda że tak zimno jest!!! 11 stopni!!! oszalało, żeby pod koniec maja tak zimno było.

wiecie co ja to jednak meeeegaaaa głupia jestem!!!:-D zrobiłam teściora.... no oczywiście negatywny tak jak się spodziewałam... dobrze, że miałam takie nastawienie bo mnie to nie rozczarowało. sama się zdziwiłam. ale kurcze podświadomie mnie tak kusiło i uległam:-D brzuch dalej boli. teraz atak jest na prawy jajnik. wiecie co zaczyna mnie to wkur..:wściekła/y:..

ja raczej w następnym cyklu też nie będę mierzyć, bo będę na wakacjach, a tam się śpi nie regularnie, czasami pływamy w nocy i mamy wachty o różnych godzinach, więc to nie ma sensu.
No i ja podobnie jak Mynia, wcześniej większości objawów nie zauważałam, a nawet jak zauważałam coś to to ignorowałam, a teraz roztrząsam każdą najmniejszą rzecz...o a dzisiaj po zjedzeniu śniadania mi się odbija, albo boli mnie podbrzusze ale bardziej z prawej niż lewej i tak w kółko, a dziennie tego jest sporo - świra można dostać. I jeszcze nawał myśli który non stop mi się kłębi w głowie.

oj dziewczyny analiza różnych dolegliwości to chyba też moja specjalnośc:-D
też miałam zacząc tempke mierzyc ale boję się ze oszaleje od tego natłoku informacji i domyśleń:-D

BZIBZIOKU teraz mam 28dc. a @ to nie mam bladego pojecia kiedy bedę miec. tak mi się po tabletkach poprzestawialo ze szok!!! temu się nie dopisuje do listy, bo niby co ja tam napisze??? że nie wiem:-D

reklama
Do góry