reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Staranka od stycznia 2012.

reklama
Ja w sprawie staranek jeszcze nie byłam. Drugi cykl tak naprawdę próbujemy. Badałam się w sierpniu ale wtedy jeszcze o starankach nie myślałam. Badałam wszystko co się da i wszystko było dobrze.

zimna dupa:-D dobre!!!

ja nie tak dawno byłam na cytologi i było ok. badanie ginekologiczne też. a resztę to nie wiem... zastanawiam się czy nie wybrac się do ginki i powiedziec, że po tych tabletkach wszystko mi się rozjechalo!!! mówiłam jej że chcemy dzidzię to zapisała witaminki i kazała działac:-D a tu masz. hop hop jest tu gdzieś dzidziol dla mnie:confused:

Ja byłam przed to kazał się starać potem po 6 nieudanych miesiącach zrobiłam sobie na własną rękę badanie hormonów i wyszło,że tak czekac to bym mogła w nieskończonośc...

reklama
Do góry