reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staranka od stycznia 2012.

reklama
Ja też bym wolała na facebooku nie zakłądać bo rzadko go używam:)
Agacynda zupełnie inaczej sobie Ciebie wyobrażałam.

My mieszkamy w takim nowym budynku w którym jest 5 mieszkań, pod nami powstała cukiernia i jeszcze jedno mieszkanie, na którego dachu powstał nam taras 75 m2 i mamy zamiar jeszcze 45 metrów z tego tarasu zabudować i tak nam powstanie jeszcze jedna sypialnie i powiększymy salon, dzięki czemu będzie i salon i jadalnia i mój wymarzony kominek będzie:)

Bzibziok a ja Ciebie wyobrażałam sobie mniej więcej właśnie tak :-)

A rozbudować o 45 m2 to kozak!! a kominek w domu to czysta rewelacja.

a mi nic nie wypisywał bo jak byłam na uSG kontrolnym to stwierdził że bardzo ładnie pęcherzyk rośnie,a w pierwszym cyklu owulka była czyli powinno być dobrze

zobaczymy mam nadzieję ze na dniach jakoś będzie może całkiem możliwe ze jutro , bo przed strata to owulka była przeważnie tego 18 dc

Ostatnia edycja:
Teraz wyglądam ciut inaczej bo mam krótkie włosy, ale jeszcze nie byłąm od tego czasu na wyjeździe więc nie mam za bardzo zdjęć:)Po rejsie może jakieś wrzucę.

Ja sie strasznie ciesze na tą rozbudowę, bo wtedy będziemy mieć już 100 metrowe mieszkanko, tylko boję się momentu rozbudowy, kucia i malowania od nowa, bo tak na prawdę to dopiero rok temu skończyliśmy:-D

A masz może Myniu Facebooka??

reklama
Do góry