reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staranka od stycznia 2012.

reklama
ja jeszcze nie wychodziłam ale okna w całym mieszkaniu mam otwarte. zaraz lecę się ogarnąć i jadę na paznokcie... :-)

Nie, no ja znam kilku fajnych warszawiaków, ale dzisiejsza młodzież w ogóle nie jest normalna.
No właśnie dalej jestem strasznie ciekawa jak wszystkie wyglądacie:)

ojj ja tez jestem ciekawa :D
ja mam tak, że jak piszecie to jakos w wyboraźni sam powstaje obraz jak możecie wyglądać w realu :D haha ciekawe czy to by sie pokryło z rzeczywistością :D

aa musze wam powiedzień ze juz niebawem nasza budowa rusza! :D także moze sie uda w tym roku wprowadzić.. chociaż słyszałam ze lepiej zeby dom stał jedną zimę pusty :p

Agnieszka jaki optymistyczny nowy awatar :)
U mnie w pracy nie ma klimy za to mam prywatny wiatrak na moim biureczku i jakoś daję radę, tylko się niepotrzebnie w dżiny dziś wystroiłam i... tego no... pupa mi się poci :)
Bzibziok dzisiejsza młodzież jest dziwna to fakt :) Ala mam nadzieję, że nie cała. Czasem jak się słucha co dzieciom do głowy przychodzi to aż strach mieć dziecko i posyłać je do dzisiejszej szkoły.
Kurcze, określenia "dzisiejsza młodzież" używają osoby STARE... więc jestem stara :-D
Królewno fajnie, że domek będzie się powoli wznosił ten etap chyba już jest krótszy niż uzyskiwanie tych wszystkich pozwoleń, robienie projektów itp...

reklama
Ja też mam Facebooka, ale musiałabym wiedzieć jak sie nazywacie.

No my ostatnio też dostaliśmy pozwolenie na budowe, ale nie domu. Będziemy mieszkanie rozbudowywać. Aż mi się myśleć narazie o tym nie chce...bo będzie ztraszna rozpierducha w całym mieszkaniu.

No a to fakt, jak ja myślę o mojej siostrze i jej znajomych to też się czuję staro!

Ostatnia edycja:
Do góry