A
agacynda
Gość
Dziewczyny to skoro jesteście takie ciekawe to powstawiajcie zdjęcia :-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
fajny pomysł z tą grupą starankowąno własnie bzibziok jak bedziecie rozbudowywać??))
to załóżmy na facebooku grupę "starankową" hahai wszystkie dołączymy
![]()
kurcze dziewczyny ja już dawno powinnam mieć owulacje a jej chyba nie było patrząc na mój wykres ;( ( z tych kalkulatorów to jeden wyliczył na 16 dc a drugi 17dc)
martwię się że bede miała cykle bezowulacyjne bo po stracie czasami tak się zdarza
może lepiej nie zakładać takiej grupy na fb? ja bym nie chciała, żeby moi znajomi wiedzieli, że o dziecko się staram... nie chcę zapeszać.
Ja tez wolałabym niemoże lepiej nie zakładać takiej grupy na fb? ja bym nie chciała, żeby moi znajomi wiedzieli, że o dziecko się staram... nie chcę zapeszać.