reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Staranka od stycznia 2012.

Hej dziewczynki wczorajszy sen mi zrobił fantastycznie. swoje przecierpiałam a teraz zaczyna się nowy cykl mam gdzieś co będzie :) niedługo koniec @ i zaczynam starania potem będę myśleć co dalej^^
:-) dziękuję Sailor :*
teraz to już niewiem kiedy co i jak z tym cyklem bo tamten się rozpierdzielił całkowicie :) działamy do upadłego mój mąż dzisiaj rano wstał i powiedział kochanie kiedy masz dni płodne bo muszę wziąść dni wolne :)
ten cykl to będzie jeden wielki maraton nie mam testów owulacyjnych i nie chce mi się iść do apteki stawiam wszystko na los :-)

reklama
Bzibziok, to rób brzuszki i spróbuj herbatki siostry :) Mi nie pomogła ale może Tobie...
Zonqua a jak twój synuś? Zdrowy już?
Czarnooczko działaj dzień w dzień, mąż niech bierze urlop i działajcie nawet kilka razy dziennie. Raz na jakiś czas taki maraton jest bardzo fajny :)
Ja dziś na szczęście lepiej się czuję, wczoraj rano nad kibelkiem, wieczorem nad kibelkiem, do tego ból głowy... masakra. Temperatura wysoka, więc może jest jakaś szansa, że tamte 3 były zaburzone i dlatego wyszły niższe.

Myniu raczej śmiesznie bym w pracy wyglądała, jakbym się na podłodze położyła i zaczęła brzuszki robić. Teraz to już trochę za późno. Wcześniej nic nie robiłam, bo jeszcze miałam nadzieję, że może jednak się udało i takie to błędne koło.

hej dziewczyny
wczoraj byłam u koleżanki popiwkowałyśmy hehe oj głowa boli,
ja w tym miesiącu odpuściłam dodatkową ingerencję, nie mierze tempki, nie kupiłam testów owu nie byłam na monitoringu ( to mój trzeci cykl z clo i chodziłam na monitoring zawsze pęcherzyk pękał, tylko przez ten wyjazd mojego męża cięzko się wstrzelić w czas), teraz próby były w wekend wczoraj jajnik kłuł dzisiaj też ale śluz lepki więc będzie co ma być, w czwartek po pracy zabieram Oliwie i jade po męża do Poznania a potem na lubelszczyzne na komunię synka siostry mojego męża
ooo i właśnie mam pytanie jeśli nie jest chrzestnym ile wypada dać w kopercie? tak mniej więcej ?

Sailorka, z Twojego wykresu tak samo trudno coś wywnioskować jak z mojego :) Ale mój juz się przestał mieścić na stronie i muszę suwaczkiem na boki jeździć :p
Bzibziok, u Ciebie wykresy książkowe:) Rzeczywiście pewnie dziś @ nie przyjdzie ale w poprzednim cyklu miałaś spadek dzień przed więc i teraz będzie jutro. A Ty chyba nie masz długich @ to może pomęczy Cię najwyżej pierwsze dwa dni wakacji i potem już zostanie tylko przyjemność. A owulacja w jakim kraju Cię zastanie? :) Może jak siostry nie można wygnać to na plażę gdzieś pójdziecie albo do parku :p Tylko tam to już odpada leżenie z pupą do góry godzinę po :-);-):-D bo to by mogło wyglądać jeszcze śmieszniej niż brzuszki w pracy :p

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry