reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Staranka od stycznia 2012.

witam

a co z tymi dziewczynami??????
Puszka................@ 06.05.2012(4)
Aniulkas ..............@ 9.05.2012
Pyscek .................@ 24.05.2012

testowałyście już?????
:confused: przeoczyłam???? :confused2:

reklama
kurcze jeśli to faktycznie sprawka owulacji ten glut przezroczysty, to jaki etap to może być? czy już po? hmmm dzisiaj wieczorem będe już z mężem , ale jak już po to z pewnością będzie zapóźno fuck

ALG za każdym razem miałam Ci odpisać, ale ciągle zapominałam :baffled: Ja brałam Gynalgin kiedyś i to w czasie mierzenia tempki i nie zaburzało mi to temperatur, tzn wykresy były ksiażkowe... No nie wiem, wydaje mi się, że taki lek nie powinien zaburzać ale na 100% nie umiem Ci odpowiedzieć

Nie poszłam dziś na badanie bo wczoraj wieczorem wsadziłam sobie ostatnią dopochwową luteine i w nocy się zorientowałam, że pewnie nie bardzo oddać mocz do analizy skoro coś z tej tabletki może mi tam skapnąć :)
Jutro idę już ostatecznie bo mnie panie w przychodni prześwięcą :)

Sailor mam skierowanie na badanie krwi, morfologia, magnez i różne inne, hormony tarczycowe i oprócz tego mocz. A prolaktynę chcę zrobić przy okazji tych badań. Nie chce mi się dwa dni z rzędu na czczo do nich biegać :)

reklama
ja prolaktynę mam porządku więc to na pewno nie to

eh ja wogóle jakaś ie wydarzona jestem w tym cyklu ta temp mnie wkurza zastanawiam się czy progesteronu nie badać ,chociaż w tamtym cyklu normalnie mi poszła w górę ehh

Myniu nie była bym taka pewna tej @ :)

Do góry