reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Staranka od stycznia 2012.

Zaraz i mnie rozgrzeje:) Czytam sobie dalej jak ta głupia o negatywnych testach i o tym kiedy najlepiej robić test.
Sailorka
chyba kiedyś wklejałaś takiego linka było dla niecierpliwych i dla cierpliwych czyli wersja najbardziej optymistyczna i najbardziej pesymistyczna, tego kiedy robić test. Nie pomyliłam? to byłaś Ty? Pamiętasz jak to znaleźć? Bo ja nie wiem czy sie przez nasze 1300 stron przekopię, żeby to znaleźć:)

reklama
cześć dziewuszki;)
co słychać? poza tym ,że weeeeeekeeeendziiiik nam się rozpoczął?:)
u mnie temp spadła delikatnie.. ale zrobiłam dziś eksperymentalnie dłuższe mierzenie (jeszcze chwilę po pikaniu termometru) - tak mnie natchnęłyście i... z 36,74 zrobiło mi się po kilkunastu sekundach 36,92:D

Dziewczyny ja mam propozycje, zróbcie w poniedziałek rano te testy. Przez weekend na prawde wypoczniecie i to będzie najlepszy wynik.

Mnie dzis pobolewa brzuch i jajniki. Martwie się, że to na @ i że się nie udało :-( Niby do terminu jeszcze 8 dni, ale wydaje mi się, ze czuje się jak na @ eh... a tak bardzo chciałabym już wiedzieć że tam głęboko małe serduszko rośnie.
Jest mi ciężko bo co chwila dowiaduje się o nowej ciaży, w pracy juz 7 kolezanek, u znajomych juz conajmniej 5 a ja ciągle czekam :-( Mam już wszystko co chciałam mieć tj. stałą pracę, mieszkanie, studia. Jak walczyłam o to to już wtedy chciałam dziecka ale teraz ... teraz to jest mój główny cel nic się nie liczy... eh... smutek mnie dopadł :-(

Kurczę dziewczyny wyszła duża blacha sernika plus tortownica. Pieką się w piekarniku.
Sihaya jak twoja tempka dzisiaj?
ALG bo to życie to jest takie powalone...za młodu się człowiek bał,że wpadnie i będzie klops a teraz nie może...:dry:

reklama
Do góry