reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Staranka od stycznia 2012.

właśnie Pan z laboratorium wysłal mi mailem moje wyniki :
TSH- 0,88 norma to 0,25-5,00
Prolaktyna - 16.08

jak to dobrze pracowac w przychodni nawet nie musze isc po wyniki^^^

reklama
a nio poziom prolaktyny mam w normie? zna sie ktos na wynikach?

wiecie co dziewczynki jakoś się nie przejęłam tym chyba mi Sailorki fluidki pozytywne zadziałały teraz bardziej się skupiłam na zrobieniu badań ^^

ja mówię dzisiaj już do widzenia, bo kończę pracę a wieczorem pewnie się nie odezwę bo jesteśmy umówieni ze znajomymi na mieście. Więc pewnie późno wrócimy

Czarnooka wyniki idealne:)
A na drugą kreseczkę poczekaj kilka dni jeszcze:) wtedy zrób teścik &&&&&&

Bzibzioku miłego wieczoru!

A ja trochę chciałam ogarnąć mieszkanie, zajęłam się tylko kuchnią i łazienką a już jestem mokra i padam:/ ehhh...

reklama
Sailor u Ciebie ta tempka idzie pięknie w górę :)

sihaya jeszcze przedemna badanie FSH , LH, Estradiol , testosteron i progesteron:D oby takie wyniki dalej:D

Do góry