reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Staranka od stycznia 2012.

reklama
Przeziębienie mnie dopadło.. :(
Kaszle, smarkam, wymiotuje....
Do tego wszystkiego mam jeszcze zakwasy po siłowni, postanowiłam się zapisać, póki mogę jeszcze ćwiczyć :)
I tak drugi dzień mnie już męczą..
Wcześniej nie pisałam, bo forum mi się rozjeżdzało :szok: Coś znowu z kompem chyba mam, bo teraz jak forum działa to jak zaloguje się do wykresu to tam wszystko świruje. Nie mam sił dziś naprawiać kompa. W ogóle dziś to mam ochotę tylko leżeć i leżeć... Ale niestety się nie da. Uciekam do pracy. Później do Was zajrzę. :)

Agnieszko Skarbie chętnie bym zrobiła ale od rana boli mnie brzuch typowo na okres wiec cos czuje ze to na @ a nie na fasolinke. mam wrazenie jakby mi miało zaraz poleciec. juz kiedys jak mierzylam tempke tak mialam prawie identyczny wykres jak ten w dzien zbizajacego sie okresu tempka spadla na leb na szyje.. wiec sie nie łudzę poczekam do terminu przewidywanego @ pożyję jeszcze nadzieją ^^

reklama
Do góry