reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Staranka od stycznia 2012.

reklama
Dobrze, że dziś trochę mniej pisałyście bo nie wiem, czy bym Was nadgoniła :-D

Od jutra zaczynają się dni "prawdopodobnej płodności". Eh... zobaczymy co z tego będzie. Kalkulator wskazuje, że w środę/czwartek będzie owu. Już nie mogę się doczekać :zawstydzona/y::-D
Wczoraj jak byłam u gin to powiedziała mi szczerze: "Nie ma co czekać. jak do października nic się nie zadzieje, to męża pod pachę, pojawić się i ja Wam dam skierowanie gdzie i z czym trzeba iść i się posprawdzać"... Mam nadzieję, że do tego października będę głaska moje dzieciątko przez brzuszek...

nie mam pojęcia :)

ja zmykam małej kolacje robić,wykąpać ją, a potem jeszcze siebie muszę wykąpać no chyba ze mąż mnie to za mnie zrobi i spać bo padam na pyszczek ,
aaa nie mogę spać muszę męża jeszcze ukochać

ANKE trzymamy kcuki za pozytywną betkę!!! zdrowia dla Oliwi
MYNIA imiona fajne. jednego już ochrzciłam MARTINI więc reszta jest Twoja:-D
SAILOR co ma byc to bedzie, ale może warto posłuchac mamy:) fajnie, że tak się zwierzasz. u nas nie wie nikt. tylko Wy:)
ALG trzymamy kciuki zeby nie musiało byc tych badan.

co jak co ale my to kochane kasy przebuchamy na te testy. nie ma co!!

reklama
Do góry