reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Staranka od stycznia 2012.

reklama
Sailor widzę że jesteśmy do siebie podobne :tak: ja tez bym siknęła a co tam, tylko po wyniku negatywnym tracę humor i jestem nie do zniesienia :wściekła/y:

No to dziewuszki siknę, a co mi tam :) Ale chyba dopiero jutro z rańca żeby stężenie było wyższe.

Hehe Sailor wiedziałam, że mi napiszesz żeby testowała :p

Asitka ja też już tyle razy się zawiodłam, bo ciągle była jedna kreska i oczywiście żałowałam, że robiłam ale i tak później do terminu @ się ciągle łudziłam, że jeszcze nie przyjdzie. Ale co tam, to jest już silniejsze od nas

Zonqa a może właśnie wyszło i dlatego tak mocno coś łapie :)
ALG wczoraj jak czytałam o tym endometrium to znalazłam info, że dziewczyny biorą Acard na cienkie endo, poszukaj sobie kochana:)
Agnieszka, widzę, że nasze wykresy zachowują się podobnie:) Tylko, że Twój troszeczkę krótszy na razie niż mój:)
margotkA jak masz 10 to ja bym siknęła tak dla rozpoczęcia sezonu :-)
Rozpoczęcie sezonu... świetne Sailor
A te co mają 27 lat i piszą, że są stare to zaraz trzepnę :) proszę nie denerwować 30 letniej kobiety bo w Waszych oczach pewnie jestem staruszką a staruszków denerwować nie można bo już jedną nogą nad grobem są :-):tak::-D

Ja dziś kochaniutkie moje wyjeżdżam znowu zaszyć się do mieszkanka i potrwa ten stan do poniedziałku lub wtorku... Nie będę miała tyle pracy co dwa tygodnie temu, więc może mi się uda zajrzeć ale nic nie obiecuję. Proszę się o mnie nie martwić:) Zwalniam się dziś wcześniej z pracy i gnam :)

Myniu będziemy Cię wypatrywać i FIgielka też ty wiesz,że ja czekam na fotki z jego harców :-D
Ale była z niego fajna puchata bestyjka i ten uśmiechnięty pyszczek :-)

Asitko ja się nie smucę jak robię np 7,8,9 dzień po owulce bo wtedy wzruszam ramionami i mówię do siebie: pewnie za wczesnie :tak: trochę mi smutno jak 12 dnia po owu tez negatyw...ale cóż :tak:

reklama
Do góry