reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Staranka od stycznia 2012.

Domik zrób badania, idź do gina i wszystko się wyjaśni.
A odnośnie mojego wystroju to już Wam wstawiam zdjęcia :-) zdj&#281;cie (1).jpgzdj&#281;cie (2).jpgzdj&#281;cie (3).jpgzdj&#281;cie.jpg
no więc tak. na pierwszym zdjęciu te trzy okna to duży pokój. na parapetach są moje ziółka i podkładki.
kuchnia to wszystko co jest nad płytą to moja inwecja i większość, która stoi na blacie to moje i moja inwecja.
na trzecim zdj widać moje obrazki/obrazy ;-)
a czwarte zdj to kwintesencja, gdyż pokazuje zderzenie się dwóch światów. obraz mojego Kochanego, kanapa też i poduszki brązowe + brązowy koc. a zielona narzuta i długie poduszki i koc kolorowy i dywam to moje :-) także jak widać jesteśmy urządzeni ;-)

reklama
AGACYNDA piękne mieszkanko! gustowne:)
SAILOR no tez myślę, że fajna sprawa. my zamiast kwaitów chcielismy słodycze lub misie, a dostaliśmy też piekne dwie filizanki. fajna pamiatka. ja ostatnio znajomym którzy chcieli lottka to do pudełka włozyłam im ulubione cukiereczki, a w tych cukierkach schowałam mała buteleczke alkoholu no i lotek. i podpisałam SŁODKICH I UPOJNYCH CHWIL PRZY SPRAWDZANIU WYGRANEJ ZYCZY...
teraz tez wymysle jakis wierszyk. cos ciekawego. no a prezent to kaska. kupia sobie co beda chcieli;-)

Agacynda fajne mieszkanko

eh ja już też bym chciała sie urządzać ale jeszcze trochę teraz jestem na etapie wybierania paneli do pokojów , już niedługo

oglądacie mecz Włochy - Niemcy już 2-0

Domik i Aga dziękuję ;-) starałam się. chciałam zrobić zdj sypialni ale za duży burdel :-D hehehhe

Domik super pomysł z prezentem. ja idę na wesele 14 lipca i chyba kupię młodej parze groupona na wyjazd jakiś.

Aga
my po ostatniej przegranej Polaków zawarliśmy pakt, że nie oglądamy meczy euro :D ale kibicuję Niemcom bez oglądania :-)

Hej dziewczynki!
od wczorajszego popołudnia strasznie dużo napisałyście, że chyba z 30 minut zajęło mi czytanie zaległości :-)
Agacynda mieszkanie prześliczne :tak:
Ja tylko na chwilkę i uciekam bo byłam dzisiaj na szkoleniu i jestem strasznie zmęczona :-(
Do juterka dziewczyny :-)

Domik i Aga dziękuję ;-) starałam się. chciałam zrobić zdj sypialni ale za duży burdel :-D hehehhe

Domik super pomysł z prezentem. ja idę na wesele 14 lipca i chyba kupię młodej parze groupona na wyjazd jakiś.

Aga
my po ostatniej przegranej Polaków zawarliśmy pakt, że nie oglądamy meczy euro :D ale kibicuję Niemcom bez oglądania :-)

tez fajny pomysł:) my ze znajomymi, przyjaciółmi i rodzina ustalilismy ze prezent na ślub to KASSSKA. młodym zawsze sie przyda i sami zdecyduja co kupic sobie. a u nas sie odchodzi od kwiatów więc trzeba włączyc inwecję. ja po swoim ślubie mam już pół pokoju pluszaków dla maleństwa. tylko szkoda, że dzidzi brak:zawstydzona/y:

No mi panna Młoda też mówiła, że zamiast kwiatów to wino. Ale powiedziała, że liczy na moją inwencję w kwestii prezentu.

reklama
Do góry